Σουβλάκι «του Γιώργου» στα Τρίκαλα: Άλλο να το λες, άλλο να το δοκιμάζεις…

Το «Σουβλάκι του Γιώργου» στο κατάστημα «Το σταυροδρόμι» των Τρικάλων, έχει την δική του ξεχωριστή ιστορία. Από την ώρα που θα παρασκευαστεί, μέχρι την ώρα που θα το γευτείς πεντανόστιμο στο πιάτο σου! Και δεν είναι μόνο η νοστιμιά που το κάνει να ξεχωρίζει, αλλά και αυτό το πρωτότυπο «πατημένο» σχήμα του! Την μυστική συνταγή της νοστιμιάς όλων των κρεάτων του την ξέρει μόνο ο Γιώργος, που μας καλεί να την γευτούμε με όλες μας τις αισθήσεις!

Στο «σταυροδρόμι του Γιώργου», στην συμβολή των οδών Πόπης Καστρακίδου και Βαθυκλέους έναντι τεχνικής σχολής στα Τρίκαλα, μπορείτε να γευτείτε το ασυναγώνιστο σουβλάκι, σουβλάκι κοτόπουλο και λουκάνικο με μόνο 1 ευρώ το τεμάχιο και λουκάνικο πρόβειο, λουκάνικο κοτόπουλο και λουκάνικο μοσχάρι μόνο με 1.5 ευρώ. Επίσης χοιρινό κεμπάπ (κοντοσούβλι) με 3.5 ευρώ η μερίδα και κοτόπουλο κεμπάπ (κοντοσούβλι) με 4 ευρώ η μερίδα.Και φυσικά πεντανόστιμες φρέσκιες σαλάτες και ορεκτικά που θα απογειώσουν την γεύση των αισθήσεων σας!

Την άνοιξη και το καλοκαίρι, η καλύτερη επιλογή για την βραδινή σας έξοδο είναι ο καταπράσινος κήπος του «Γιώργου», για καλό και οικονομικό φαγητό με δροσερό αεράκι, λίγα μόλις μέτρα από το κέντρο της πόλης.

Την Τσικνοπέμπτη το κατάστημα θα εξυπηρετεί τους δεκάδες πελάτες του και με υπηρεσία παράδοσης κατ΄οίκον (delivery). Αρκεί μόνο ένα τηλεφώνημα στα τηλέφωνα 24310 30268 και 697 5815674 και σε λίγα λεπτά όλα τα είδη φτάνουν φρέσκα και ζεστά στην πόρτα σας!

«Το σταυροδρόμι του Γιώργου» Πόπης Καστρακίδου και Βαθυκλέους έναντι τεχνικής σχολής στα Τρίκαλα

Διεύθυνση: Γιώργος Μιχαλάκης