Σούλα Μερεντίτη : Καμία ανάμιξη με ανεύθυνους και τυχάρπαστους

Στη Ραδιοφωνική Λέσχη 97,6 παραχώρησε συνέντευξη σήμερα η πρώην βουλευτής ΠΑΣΟΚ Τρικάλων Σούλα Μερεντίτη εξαπολύοντας σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση και το βουλευτή Σάκη Παπαδόπουλο.

Η κ. Μερεντίτη σημείωσε πως η κυβέρνηση δεν είναι ούτε υπεύθυνη αλλά ούτε και σοβαρή τονίζοντας χαρακτηριστικά πως πάμε κατά διαόλου. Σχολιάζοντας τις δηλώσεις (εδώ) του Σάκη Παπαδόπουλου στον ίδιο σταθμό ανέφερε:

«Περίσσευμα αλαζονείας, θράσους και τυχοδιωκτισμού όσα δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ότι όσοι δεν επιθυμούν συνεργασία με το κόμμα του είμαστε η «ουρά» της ΝΔ., και του Βενιζέλου. Με ανεύθυνους και τυχάρπαστους ανθρώπους σαν τον κ. Παπαδόπουλο που συνεργάζονται δύο χρόνια με τον Καμμένο, δεν θέλουμε καμία ανάμιξη. Καμία επαφή με ανθρώπους που έκαιγαν την Αθήνα και μιλούσαν για Grexit, γιατί αυτοί οι άνθρωποι θέλουν μόνο εκτελεστικό απόσπασμα. Ακόμα κι αν μας ζητάνε κάθε μέρα συγνώμη, και πάλι δεν ξέρω αν θα σκεφτώ αν μπορούμε να έχουμε ένα κοινό σημείο αναφοράς. Ο κ. Παπαδόπουλος είναι η ντροπή της Αριστεράς και του ΣΥΡΙΖΑ, και να μη ξεχνά ότι εμείς ως ΠΑΣΟΚ τον είχαμε στηρίξει για να κατέβει υποψήφιος Νομάρχης το 2006».