Σωτήρης Μπλέτσας: Γιατί στηρίζω Γιώργο Παπανδρέου

Τους λόγους για τους οποίους επέλεξε να στηρίξει τον Γιώργο Παπανδρέου στις επικείμενες εσωκομματικές διαδικασίες για την εκλογή νέας ηγεσίας στο Κίνημα Αλλαγής, εξήγησε στο trikalaIN.gr το στέλεχος του κινήματος στα Τρίκαλα και υποψήφιος Βουλευτής στις εθνικές εκλογές του 2019 Σωτήρης Μπλέτσας.

Ο Γιώργος Παπανδρέου, σύμφωνα με τον Σωτήρη Μπλέτσα, θεωρείται και είναι ο αναμορφωτής της δημοκρατικής παράταξης και του ευρύτερου χώρου της κεντροαριστεράς. Ως Πρωθυπουργός ήταν ο πρώτος που αντιμετώπισε την προοπτική χρεοκοπίας της ελληνικής οικονομίας, προχωρώντας παράλληλα σε μια δέσμη καινοτόμων μέτρων για την ελληνική κοινωνία, όπως ήταν η πράσινη ανάπτυξη, η καθιέρωση της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης, η καταγραφή των δημοσίων υπαλλήλων στη χώρα, η δημιουργία της ενιαίας αρχής πληρωμής, η εφαρμογή του προγράμματος Καλλικράτης στην αυτοδιοίκηση κλπ.

Πρόκειται για μια πολιτική προσωπικότητα διεθνούς κύρους, που σίγουρα μετά την εκλογή του στην ηγεσία θα προσθέσει διψήφια νούμερα στο ΚΙΝΑΛ, μετατρέποντας το από κόμμα διαμαρτυρίας που είναι σήμερα και πάλι σε κόμμα εξουσίας.

Σταθερά και αταλάντευτα στο πλευρό του Παπανδρέου στέκεται ο Σωτήρης Μπλέτσας, που έχει την πεποίθηση πως η εκλογή του στις εσωκομματικές διαδικασίες του Δεκεμβρίου, θα είναι μεγάλη και πανηγυρική.