Σωτήρης Μπλέτσας: Ας κρατήσουν οι χοροί…

Δυναμικά μπαίνει στο τοπικό πολιτικό σκηνικό το όνομα του Σωτήρη Μπλέτσα, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα είναι υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στα Τρίκαλα στις επόμενες εθνικές εκλογές, όπως άλλωστε ήταν και στις εκλογές του 2019.

Έχοντας διανύσει μια επιτυχημένη πορεία ως ιδιοκτήτης ενός μεγάλου τεχνικού γραφείου των Αθηνών με πάμπολλες δουλειές στην Ελλάδα και το εξωτερικό, φαίνεται πως ήρθε η ώρα το άστρο του Μπλέτσα να λάμψει και στην πολιτική.

Άλλωστε ο ίδιος πέρα από τις αδιαμφισβήτητες γνώσεις που έχει πάνω στο αντικείμενο «πολιτική», είναι ένας άνθρωπος γλεντζές, φίλος της παρέας, χιουμορίστας και έξω καρδιά, που φροντίζει να το δείχνει από την πρώτη κιόλας στιγμή που θα τον συναναστραφεί κάποιος.

Πρόσφατα ο Μπλέτσας βρέθηκε στις εκδηλώσεις “Μετέωρα Τέχνης” του δήμου Μετεώρων στη λίμνη Λογγά, όπου ξεχώρισε για τις χορευτικές του επιδόσεις με παρτενέρ την σύζυγο του Διονύση Ρεπούση Σούλα.

Ως βλάχος στην καταγωγή που είναι ο Σωτήρης Μπλέτσας, είναι φυσικό να ξέρει καλά από χορούς και ειδικά το φετινό καλοκαίρι αναμένεται να ρίξει πολλούς τέτοιους στα πανηγύρια των χωριών του νομού. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο και τα πανηγύρια έχουν την τιμητική τους!