Σοκαριστικό: Κρυβόταν τρεις ημέρες στην τουαλέτα για να αποφύγει το μπούλινγκ

Μέσα στις τουαλέτες του σχολείου κρυβόταν επί τρεις ημέρες ένας μαθητής, έτσι ώστε να αποφύγει το μπούλινγκ από άλλους μαθητές, την ώρα που οι καθηγητές τον χρέωναν με απουσίες.

Το τελευταίο περιστατικό σοκάρει, καθώς όπως έγινε γνωστό ένας μαθητής κρυβόταν επί τρεις ολόκληρες ημέρες στις τουαλέτες του σχολείου για να αποφύγει το μπούλινγκ.

Μάλιστα ο μαθητής χρειάστηκε να προχωρήσει στην αποκάλυψη πως δέχεται βασανιστήρια από συμμαθητές του, όταν οι γονείς του ανακάλυψαν τις απουσίες που είχε κάνει.

Κι αυτό συνέβη γιατί ούτε καν οι ίδιοι οι καθηγητές δεν είχαν αντιληφθεί τι γινόταν στο σχολείο. Το παιδί πήγαινε κανονικά από το σπίτι στο σχολείο, όμως, χωρίς κανείς να τον πάρει είδηση στη συνέχεια κρυβόταν στις τουαλέτες έτσι ώστε να αποφύγει το μπούλινγκ.

Όταν οι γονείς ρωτήθηκαν για τις απουσίες, απευθύνθηκαν στο παιδί ζητώντας του τον λόγο με αποτέλεσμα να αποκαλύψει την αλήθεια. Το περιστατικό έγινε στο Μπρίστολ της Αγγλίας με τη διευθύντρια του σχολείου να έχει ξεκινήσει έρευνα έτσι ώστε να ενημερωθεί για όλες τις παραμέτρους της υπόθεσης.