Σοκάρει η κλοπή στο κέντρο της Λάρισας – Με τροχό έκοψε αλυσίδα για ν’ αρπάξει ποδήλατο! (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Σοκάρει η εικόνα του «αρπακτικού» στο κέντρο της Λάρισας, που έκλεψε ποδήλατο βγάζοντας μέσα από την τσάντα γωνιακό τροχό για να κόψει αλυσίδα.

Συγκεκριμένα το βράδυ της Κυριακής την οδό Παπαναστασίου, λίγα μέτρα μακριά από την Περιφέρεια Θεσσαλίας στις 23.00 το βράδυ, άνδρας εντόπισε το «θήραμά» του που ήταν ένα δεμένο ποδήλατο σε κολώνα. Οι κινήσεις του ήταν άμεσες και βγάζοντας ένα τροχό μέσα από την τσάντα του, έκοψε την αλυσίδα και έφυγε με το ποδήλατο σαν να μη συμβαίνει τίποτα.

Όπως φαίνεται και στη κάμερα από το κατάστημα που κατέγραψε το συμβάν, ο ίδιος προχωρά δίπλα από το ποδήλατο που βρίσκεται στην συμβολή των οδών Πατρόκλου και Παπαναστασίου κοιτώντας αν έρχεται περνάει κάποιος από τον δρόμο κι επιστρέφει για να κόψει την αλυσίδα με το εργαλείο και να εξαφανιστεί στη συνέχεια με το όχημα.

Να σημειωθεί πως το βίντεο έχει κοινοποιηθεί από αρκετούς χρήστες μέσω του Facebook έτσι ώστε να βρεθεί ο δράστης, ενώ αρκετοί είναι αυτοί που δηλώνουν με σχόλια κάτω από τις αναρτήσεις πως έχουν πέσει θύματα αντίστοιχων κλοπών με τον ίδιο τρόπο.

Δείτε το βίντεο: