ΣΟΚ: Του επιτέθηκαν με όπλο την ώρα που έμπαινε σπίτι του!

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Λαμίας η επίθεση με πιστόλια που έγινε χθες, μόλις στις 10 το βράδυ με στόχο έναν ανυποψίαστο εργολάβο.

Ο άνδρας ήρθε αντιμέτωπος με δύο άγνωστους άνδρες που κρατούσαν πιστόλια, την ώρα που έφτανε στην πολυκατοικία του.

Οι ληστές χτύπησαν στο πρόσωπο τον άνδρα και τον ανάγκασαν να τους οδηγήσει στο σπίτι του και το γραφείο του. Μάλιστα την πόρτα στους ληστές άνοιξε η σύζυγος του θύματος που είδε ξαφνικά μπροστά της τους δύο ληστές να κρατούν τον άνδρα της.

Οι δράστες φαίνεται ότι γνώριζαν καλά τόσο τα δρομολόγια του θύματός τους, όσο και το σπίτι όπου διαμένει η κόρη του για την οποία τον απείλησαν ότι θα την «επισκεφτούν» επίσης αν δεν τους έλεγε που είχε χρήματα, χρυσαφικά και κοσμήματα.

Τελικά οι κουκουλοφόροι, που μιλούσαν πολύ καλά Ελληνικά, αλλά άλλη γλώσσα μεταξύ τους, αφού χτύπησαν τον ηλικιωμένο εργολάβο, πήραν άγνωστο χρηματικό ποσό και κοσμήματα και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.

Όταν το θύμα κατάφερε να επικοινωνήσει με την αστυνομία, υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών, ενώ ομάδες της Άμεσης Δράσης έφτασαν και κάτω από το σπίτι της κόρης του θύματος που βρίσκεται σε άλλο κεντρικό σημείο της Λαμίας.

usay.gr