Σοκ στη Λάρισα: 18χρονη κατέρρευσε σε γυμναστήριο -Υπέστη δύο ανακοπές και χειρουργήθηκε στο κεφάλι

Σοκάρει το περιστατικό με την 18χρονη κοπέλα που κατέρρευσε χθες το αργά το απόγευμα της Πέμπτης σε γυμναστήριο στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας κάτω από άγνωστες συνθήκες.

Η κοπέλα έχασε ξαφνικά τις αισθήσεις τις και κατά πληροφορίες του οnlarissa.gr υπέστη δύο ανακοπές καρδιάς. Οι διασώστες του ΕΚΑΒ που έσπευσαν στο σημείο της έκαναν ΚΑΡΠΑ και μεταφέρθηκε άμεσα στο εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.

Από το ΓΝΛ κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας όπου η 18χρονη, σύμφωνα με την κρίση των ιατρών έπρεπε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι, όπως και έγινε.

Αυτή την ώρα η 18χρονη νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας και η κατάστασή της εκτιμάται ως κρίσιμη.

onlarissa.gr