Σοφία Αλεστά: Τα Τρίκαλα είναι πρωταγωνίστρια πόλη σε όλο το πανελλήνιο

Με ένα ιδιαίτερο μήνυμα προς τους πολίτες, η Αντιδήμαρχος Δημοσίων Σχέσεων και Υπηρεσιών του Δήμου Τρικκαίων Σοφία Αλεστά, τους υπενθυμίζει όλα όσα έγιναν από την παρούσα δημοτική αρχή στην διάρκεια της 5ετούς θητείας της για τα Τρίκαλα και τους καλεί να σκεφτούν πολύ καλά πριν επιλέξουν τι θα ψηφίσουν.

«Καθημερινά δίνουμε τη μάχη  και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε με τους ίδιους ρυθμούς. Το πρόγραμμα του συνδυασμού  μας για την επόμενη θητεία  δεν είναι ένα προεκλογικό πυροτέχνημα. Είναι η συνέχεια ενός σοβαρού και τεκμηριωμένου προγράμματος,  που θέσαμε στην κρίση των δημοτών μας το  2014,  που το ασπάστηκαν και μας εξέλεξαν ως δημοτική αρχή.

Θέλουμε να συνεχίσουμε  αυτό το έργο μας,  που πιστεύω ότι είναι ορατό στους δημότες μας σε όλους του τομείς,  και  εγγυόμαστε και τώρα , ότι θα  κάνουμε το Δήμο μας περισσότερο σύγχρονο, βιώσιμο και ανθεκτικό! Θέλουμε η πόλη μας να είναι μια πόλη με Ευρωπαϊκό προφίλ  και αντάξια της ιστορίας της , της κουλτούρας της και των παραδόσεων της. Ζητώ τη βοήθειά σας να συνεχίσω να εργάζομαι με όλες τις δυνάμεις μου, όπως κάνω πάντα για όλους και χωρίς διακρίσεις!

Την ώρα των εκλογών και της κάλπης πρέπει να θυμόμαστε ότι

« Με μια σφαίρα σκοτώνεις τον εχθρό σου.

Με μια λάθος ψήφο σου, σκοτώνεις το μέλλον του τόπου σου!»

Βοηθήστε μας με την ψήφο σας από την πρώτη Κυριακή, να πάμε  τα Τρίκαλα μπροστά, να κάνουμε τα Τρίκαλα γνωστά!»