Σοφία Αλεστά: Δικαιούται μια δεύτερη θητεία η Δημοτική Αρχή Παπαστεργίου

 

Συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης παραχώρησε το πρωί του Σαββάτου στην ενημερωτική εκπομπή «Ράδιο Ζυγοστάθμιηση» που παρουσιάζουν οι δημοσιογράφοι Δημήτρης Παδιός και Γιάννης Πιτσογιάννης στον FM 100 Ράδιο Ζυγός, η Αντιδήμαρχος Δημοσίων Σχέσεων και Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου Τρικκαίων Σοφία Αλεστά.

Η κ. Αλεστά αναφέρθηκε διεξοδικά στις αρμοδιότητες της Αντιδημαρχίας της, όπως επίσης και σε όλα όσα επιτελέστηκε στον συγκεκριμένο τομέα επί των ημερών της, τονίζοντας ότι οι δημόσιες σχέσεις είναι ένα σημαντικό κομμάτι στην εν γένει λειτουργία του Δήμου, βγάζοντας στην ουσία προ τα έξω όλο το παραγόμενο έργο όλων των τομέων, ενώ ως πιο σημαντικές εκδηλώσεις στη διάρκεια της 14μηνης θητείας της ξεχώρισε την εκδήλωση με τα εγκαίνια του μνημείου του ολοκαυτώματος των Εβραίων πριν από λίγους μήνες στα Τρίκαλα, με την παρουσία πολλών και σημαντικών προσωπικοτήτων, όπως και την πιο πρόσφατη συναυλία στο Πνευματικό Κέντρο της πόλης του παγκοσμίου φήμης βιρτουόζου του βιολιού Λεωνίδα Καβάκου, που έγινε για φιλανθρωπικό σκοπό.

Η κ. Αλεστά σε άλλο σημείο της συνέντευξης της, εξήγησε τους λόγους για τους οποίους αναμίχθηκε στα κοινά πριν από πέντε χρόνια, όταν κατέβηκε για πρώτη φορά ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος, αποδεχόμενη την πρόταση του Δημάρχου Δημήτρη Παπαστεργίου, υπογραμμίζοντας πως η ίδια φλόγα και διάθεση για προσφορά παραμένει ζωντανή και σήμερα, γι’ αυτό και αποφάσισε να συμπορευθεί ξανά με τον συνδυασμό του Δημάρχου Τρικκαίων.

«Η δημοτική Αρχή του Δημήτρη Παπαστεργίου επιτέλεσε σοβαρό και σημαντικότατο έργο στην πόλη και τα χωριά και αυτό είναι κάτι που αναγνωρίζεται ευρέως από όλους τους δημότες, γι’ αυτό και πιστεύω πως θα μας δώσουν στις εκλογές μια άνετη πλειοψηφία να ξαναδιαχειριστούμε τις τύχες της πόλης, κάτι που νομίζω πως το δικαιούμαστε» κατέληξε κλείνοντας η Αντιδήμαρχος Δημοσίων Σχέσεων και Διοικητικών Υπηρεσιών Σοφία Αλεστά.