ΣΟΧΤ : Συνέχεια στην πλούσια δράση. Ανάβαση στην Μπουντούρα

 

pic1_copy_copy_copy

 

 

 

 

Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά οπότε και οι δραστηριότητες του συλλόγου προσαρμόζονται στα προστάγματα του καιρού. Τα χιόνια έχουν υποχωρήσει σημαντικά από τα βουνά και έχουν αφήσει μόνο μικρές λευκές ζωγραφιές στις πλαγιές. Έτσι ήρθε η ώρα να προσεγγίσουμε ψηλότερα βουνά.

Την Κυριακή 20/5 το πεζοπορικό τμήμα του ΣΟΧΤ βρέθηκε στην όμορφη Μπουντούρα. Η πεζοπορία ξεκίνησε μέσα από το Περτούλι και μετά από μια όμορφη διαδρομή μέσα στο δάσος βγήκαμε στα σπανά. Οι καιρικές συνθήκες ήταν ιδανικές για να είναι το περπάτημα απολαυστικό. Οι πεζοπορικές εξορμήσεις θα συνεχιστούν κάθε Κυριακή μετά την αναγκαία ανάπαυλα της ερχόμενης Κυριακής που θα πραγματοποιηθεί η ετήσια γιορτή και εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.

Την Κυριακή 27/5/2012 στις 12:30 θα πραγματοποιηθεί η ετήσια γιορτή του συλλόγου στο Μύλο Ματσόπουλου όπου θα βραβευτούν όλα τα παιδιά των ακαδημιών για τη συμμετοχή τους στις σχολές του συλλόγου. Παράλληλα στις 11:00 το πρωί θα πραγματοποιηθεί γενική συνέλευση και εκλογές για ανάδειξη νέου ΔΣ.

Η δράση των ακαδημιών του συλλόγου συνεχίζεται σε αναρρίχηση και κανοε – καγιακ όπου συμμετέχουν δεκάδες παιδιά.