Σκρέκας: Σ’ αυτές τις δύσκολες ώρες η σκέψη μας είναι στους συγγενείς των θυμάτων

Το δικό του μήνυμα για το τραγικό εργατικό δυστύχημα στην ΒΙΟΛΑΝΤΑ, έστειλε ο Γραμματέας της ΝΔ Κώστας Σκρέκας: 
 
Η κοινωνία των Τρικάλων, αλλά και ολόκληρη η Ελλάδα, συγκλονίζεται από το τραγικό δυστύχημα στη βιομηχανία ΒΙΟΛΑΝΤΑ, που έχει ήδη κοστίσει τη ζωή σε τέσσερις εργαζόμενες, ενώ μία ακόμη αγνοείται και επτά συνάνθρωποί μας έχουν τραυματιστεί.
 
Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, οι σκέψεις όλων μας είναι κοντά στους συγγενείς  των θυμάτων και στον αβάσταχτο πόνο τους στους οποίους εκφράζω, τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια, δύναμη και κουράγιο.  
 
Εύχομαι ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες και εκφράζω την ευγνωμοσύνη μου στις δυνάμεις της Πυροσβεστικής οι οποίες, από την πρώτη στιγμή, αγωνίζονται για την κατάσβεση και που μαζί με τις άλλες αρμόδιες αρχές, διερευνούν ήδη τις συνθήκες, ώστε να δοθούν όλες οι απαντήσεις για τα αίτια αυτού του τραγικού δυστυχήματος.