Σκρέκας: Πληρώνουμε τις συνέπειες της ανύπαρκτης πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ για την ενεργειακή ασφάλεια της χώρας

Μηδενισμό, άρνηση και καταστροφολογία, καταλόγισε στον Αλέξη Τσίπρα, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας.

Ο κ. Σκρέκας απάντησε στα όσα υποστήριξε στην ολομέλεια της Βουλής ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τον κλιματικό νόμο.

«Ο κ. Τσίπρας επέλεξε για άλλη μια φορά να επαναλάβει τον παλιό κακό εαυτό του, με την προσφιλή τακτική του μηδενισμού, της καταστροφολογίας και της άρνησης, σαν να μην έχει κυβερνήσει ποτέ ο ΣΥΡΙΖΑ. Το κάνει αυτό σε μια δύσκολη στιγμή, όχι μόνο για τη χώρα, αλλά σε παγκόσμιο επίπεδο, με την ενεργειακή κρίση να κορυφώνεται», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Σκρέκας και πρόσθεσε: «Η σημερινή κυβέρνηση της ΝΔ και οι έλληνες πολίτες καλούνται σήμερα να πληρώσουν τις συνέπειες της ανύπαρκτης δικής σας πολιτικής για την ενεργειακή ασφάλεια της χώρας. Στρέφεστε εναντίον των ρυθμίσεων που προσπαθούν να ανακουφίσουν τους πολίτες από τα προβλήματα που τους δημιούργησε η δική σας καταστροφική πολιτική, γιατί δεν θέλετε λύσεις».

Σκρέκας σε ΣΥΡΙΖΑ: «Σας ενοχλεί που πήραμε μέτρα στήριξης»
«Σας ενοχλεί που πήραμε μέτρα στήριξης και θα εξακολουθήσουμε να παίρνουμε όσο χρειάζεται, για να στηρίξουμε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, νοικοκυριά και επιχειρήσεις», είπε ο κ. Σκρέκας και κάλεσε το ΣΥΡΙΖΑ να ξεκαθαρίσει ποια είναι δική του πρόταση.

Στη συνέχεια, ο κ. Σκρέκας αναφέρθηκε αναλυτικά στα μέτρα που πήρε η κυβέρνηση, με στόχο όπως είπε, «να ανακουφίσει και να στηρίξει τον ελληνικό λαό που δοκιμάζεται».

Πηγή: www.iefimerida.gr