Σκότωσε με μαχαίρι τον γιο του

Ο πατέρας κρατούσε ένα μαχαίρι όταν διαπληκτίστηκε με τον γιο του. Τον χτύπησε, άθελά του, σε αρτηρία και το παιδί ξεψύχησε δυο μέρες μετά από αιμορραγία. Ασύλληπτη η τραγωδία στο Περιστέρι.

Όλα άρχισαν το βράδυ της Κυριακής. Ο άνδρας είχε έντονη διαφωνία με τη σύζυγό του. Ο καυγάς πήρε διαστάσεις. Μπήκε στη μέση και η κόρη του ζευγαριού.

Εκείνη την ώρα μπήκε στο σπίτι και ο γιος. Ο νεαρός θέλησε να επέμβει. Ο πατέρας, σύμφωνα με πληροφορίες είχε βίαιη συμπεριφορά και το παιδί δεν το άντεχε. Θέλησε να τον σταματήσει.

Πέθανε την ημέρα των γενεθλίων του

Ο άνδρας ωστόσο εκείνη την ώρα κρατούσε στο χέρι του ένα μαχαίρι κουζίνας. Πάνω στον καυγά έκανε μια απότομη κίνηση και το μαχαίρι βρήκε τον νεαρό στο μηρό.

Η λάμα του μαχαιριού έκοψε την αρτηρία. Πανικόβλητος ο πατέρας μετέφερε το παιδί στο νοσοκομείο. Οι γιατροί υπέβαλαν άμεσα τον νεαρό σε επέμβαση. Το παιδί έδωσε μάχη για τη ζωή, ωστόσο δεν τα κατάφερε. Πέθανε λόγω της μεγάλης απώλειας αίματος.

Το τραγικό είναι ότι το παιδί άντεξε μέχρι την Τρίτη, ημέρα των γενεθλίων του.

Ο πατέρας με καταγωγή από την Αίγυπτο συνελήφθη από τους αστυνομικούς για ανθρωποκτονία από αμέλεια, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά δεν είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση.

newsit.gr