Σκοτάδι…και Κόκκινο στη διανομή τροφίμων Κοινότητας Μουζακίου

Αγαπητοί  Συμπολίτες

Καταγγέλθηκε«τακτική και μεθοδολογία Μαυρογιαλούρου» στη διαχείριση και  διανομή βοήθειας-χορηγίας  λόγω «Ιανού σε εβδομήντα (70) Πλημμυροπαθείς!!! στην Κοινότητα Μουζακίου! με τους υπεύθυνους να μοιράζουν τσάντες με τρόφιμα! τις οποίες έβγαζαν μέρα-νύχτα! από τα σπίτια τους και τα αυτοκίνητά τους κατά το δοκούν… χωρίς υγειονομικό πρωτόκολλο!!!!»

Παρά τα αιτήματα να μου γνωστοποιήσουν οι υπεύθυνοι του Συμβουλίου Κοινότητας Μουζακίου «Ποιοί, τυχόν Πλημμυροπαθείς!!! ή άποροι! ή ευπαθείς! Πήραν, Πότε, Πόσα τρόφιμα!!,και με Ποια υγειονομική κάλυψη και ασφάλεια,αρνούνται να το πράξουν επικαλούμενοι προσχηματικάκαι προφορικά τα προσωπικά δεδομένα!!! των τυχόν ωφελούμενων, λες και μόνον αυτοί πρέπει να τα γνωρίζουν!! γιατί τους έσωσαν!!! στα κρυφά…».

Τελευταίες συγκεχυμένες πληροφορίες φέρουν ότι, οι αποθήκες των τροφίμων στο Κινηματοθέατρο Μουζακίουπότε είναι κλειστές και πότε ανοιχτέςγιατί όπως λένε,«υπήρξεεπιβεβαιωμένη αναγνώριση κρούσματος COVID-19».Δυστυχώς όμως καμία επίσημη ανακοίνωση για περιστατικό κορονοϊούδεν έγινε προκειμένου να προστατευτούν οι συμπολίτες μου.

Λόγοι διαφάνειας, χρηστής διοίκησης, ηθικής τάξης, ασφάλειας και υγειονομικής προστασίας επιβάλλουν στους  Συντονιστές  Διαχείρισης  Τροφίμων και covid-19 Κοινότητας Μουζακίουτην υποχρέωση άμεσηςδιερεύνησης και ελέγχου της υπόθεσης για τυχόν παράλειψη εφαρμογής του Πρωτοκόλλου διαχείρισης κρούσματος και άμεση λήψη των απαιτούμενων και προβλεπόμενων μέτρων για τον περιορισμό της μετάδοσης του κορονοϊού.

Κάποιοι έχουν υποχρέωση να δώσουν άμεσα στη δημοσιότητα τα ονόματα των οικογενειώνπου  «τους μοίρασαν… Τρόφιμα!! για να τους γνωστοποιήσουν τον κίνδυνο… που αντιμετωπίζουν».«Όλα στο Φως.Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να θολώνει… την ενημέρωση».-

 

Μουζάκι 6-11-2020

Αστέριος Βασιλάκος

Σύμβουλος Κοινότητας Μουζακίου