Σκιάθος: Καταγγελία – σοκ για ομαδικό βιασμό 20χρονης

Τον ομαδικό της βιασμό της από μία παρέα τεσσάρων νεαρών Ελλήνων κατάγγειλε 20χρονη Αυστριακή, που βρίσκεται στη Σκιάθο για διακοπές. Σύμφωνα με την καταγγελία της νεαρής γυναίκας το φλερτ της με ένα εκ των νεαρών, που επίσης κάνουν διακοπές στη Σκιάθο, εξελίχθηκε σε εφιάλτη προχθές το βράδυ, όταν μετά κοινή τους διασκέδαση σε μπαρ βρέθηκε με τη θέλησή της στο διαμέρισμα του ενός, ηλικίας 27χρονου.

Ωστόσο, σύμφωνα πάντα με όσα καταγγέλλει, ξαφνικά και χωρίς να το περιμένει, εμφανίστηκαν και οι άλλοι τρεις και την τη βίασαν ομαδικά.

Η γυναίκα μετέβη χθες στο Αστυνομικό Τμήμα Σκιάθου και κατάγγειλε τον ομαδικό βιασμό της από τους τέσσερις άνδρες ηλικίας 30, 28, 26, 27. Και οι τέσσερις συνελήφθησαν και σύμφωνα με πληροφορίες αρνούνται ότι βίασαν τη νεαρή κοπέλα από την Αυστρία. Αντίθετα υποστηρίζουν ότι ναι μεν συνευρέθηκαν ερωτικά μαζί της, αλλά με τη δική της θέληση. Για το περιστατικό αναμένεται να υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις σήμερα από την Αστυνομία.

Οι τέσσερις συλληφθέντες αναμένεται να παραπεμφθούν σήμερα στον εισαγγελέα και στον ανακριτή, αφού το αδίκημα είναι κακουργηματικού χαρακτήρα.