Σκανδαλίδης: Να φύγει το ΠΑΣΟΚ απ’ την κυβέρνηση

skandalidis

 

 

 

Ο Κώστας Σκανδαλίδης μίλησε, πρώτη φορά δημόσια μετά τη διαγραφή του, και επανέλαβε την απόλυτη αντίθεσή του με τα μέτρα που ψηφίστηκαν, επέμεινε στη θέση ότι μετά τις εκλογές δεν έγινε καμιά διαπραγμάτευση με τους δανειστές ενώ υπήρχαν περιθώρια, και υποστήριξε ότι το ΠΑΣΟΚ πρέπει να αποχωρήσει από την κυβέρνηση.

Καλεσμένος του Γιώργου Οικονομέα και του Δημήτρη Καμπουράκη, δήλωσε ότι περίμενε τη διαγραφή του, αλλά δεν μπορούσε να ψηφίσει τα μέτρα, γιατί τα θεωρεί «πράξη ενός δράματος που θα έχει κακό τέλος για τη χώρα».

Αν και απέφυγε να δώσει προσωπικό χαρακτήρα στα λόγια του, επέρριψε με σαφήνεια στον Βαγγέλη Βενιζέλο το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για την κατάσταση του ΠΑΣΟΚ, επισημαίνοντας πάντως ότι δεν είναι δίκαιο να του χρεώσει κανείς τη συρρίκνωση της παράταξης.

«Δεν κατέλαβε το κόμμα, το παρέλαβε», είπε. «Πρώτα να αποφασίσουμε την πολιτική και μετά να δούμε τι γίνεται με τα πρόσωπα».

Όσο για τους διαγραφέντες, και ειδικότερα για τον Ανδρέα Λοβέρδο, ήταν κατηγορηματικός. Να γυρίσουν όλοι πίσω και να πάνε στο συνέδριο με τις απόψεις τους.
Το ίδιο, φυσικά, θεωρεί και για τον εαυτό του. Όπως αποκάλυψε έχει ήδη κάνει αίτηση εγγραφής στο κόμμα…

 

 

aixmi.gr