Σιμορέλης Χρήστος: Ευχές για το 2016!

simorelis xr 6

Η χρονιά που πέρασε ήταν γεμάτη ανατροπές. Ο λαός ανέδειξε την Αριστερά και το ΣΥ.ΡΙΖ.Α σε κυβέρνηση αυτού του τόπου, δικαιώνοντας τους αγώνες και τις θυσίες ολόκληρων γενεών, δείχνοντας παράλληλα την πόρτα στο παλιό πολίτικο σύστημα.

Παρά τους αρνητικούς συσχετισμούς και τις δυσκολίες, η Κυβέρνηση συνεχίζει να παλεύει για την ανατροπή της λιτότητας, τα ανθρώπινα δικαιώματα και την καταπολέμηση της ανθρωπιστικής κρίσης.

Οφείλουμε να συνεχίσουμε τον αγώνα ενάντια στο ρατσισμό, τη μισαλλοδοξία και την εκμετάλλευση, στέλνοντας μηνύματα αισιοδοξίας και κοινωνικής αλληλεγγύης σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Το 2016 πρέπει να είναι η χρονιά που θα βάλουμε όλοι τα δυνατά μας για την ανάσχεση της κρίσης, την απεμπλοκή από τη λιτότητα και την οικονομική ανάπτυξη. Δεν είναι εύκολοι στόχοι, αλλά με την κοινωνία στο πλευρό μας μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Εύχομαι υγεία, δύναμη και αισιοδοξία σε όλες και όλους! Ας προχωρήσουμε μπροστά σε μια νέα χρονιά με περισσότερη δημοκρατία, ειρήνη, δικαιοσύνη, αλληλεγγύη και ισότητα.

Ευτυχισμένο το 2016!
Χρήστος Σιμορέλης
Βουλευτής Τρικάλων με το ΣΥ.ΡΙΖ.Α

 

.