Σήμερα αποφασίζουν οι αγρότες του μπλόκου στο Λόγγο 48ωρο αποκλεισμό στο Μουργκάνι

 

Μετά την ολοκλήρωση της πανελλαδικής σύσκεψης των αγροτών στα Μάλγαρα, οι αγρότες του μπλόκου Ε-65 στον Λόγγο, καλούν έκτακτη γενική συνέλευση σήμερα Δευτέρα 5 Ιανουαρίου στις 19.00 μ.μ., για να αποφασίσουν τις επόμενες κινήσεις τους.

Στη συνέλευση θα συζητηθούν όλα τα ενδεχόμενα στο πλαίσιο της κλιμάκωσης των κινητοποιήσεων που αποφασίστηκε σε πανελλαδικό επίπεδο. Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalaIN.gr, η συντονιστική επιτροπή του μπλόκου θα προτείνει 48ωρο αποκλεισμό στο Μουργκάνι.

Οι αγρότες τονίζουν ότι θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους μέχρι να υπάρξουν συγκεκριμένες δεσμεύσεις από την κυβέρνηση για τα αιτήματά τους. Η σημερινή συνέλευση θεωρείται κομβικής σημασίας για την οργάνωση και την ενίσχυση της πίεσης προς τις αρμόδιες αρχές. αλλά και για την περαιτέρω πορεία του αγώνα των αγροτών.