Σημαντικές παρουσίες στα εγκαίνια περιπτέρου του «Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας» στην 84η ΔΕΘ!

Καλεσμένοι και επισκέπτες, γεμάτοι ενθουσιασμό και ενέργεια, τίμησαν με την παρουσία τους το περασμένο Σάββατο τα λαμπερά εγκαίνια του περιπτέρου του Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειαςστην 84η ΔΕΘ!

Ξεχωριστή ήταν η παρουσία του Πρωθυπουργού, κ. Κυριάκου Μητσοτάκηο οποίοςεπισκέφτηκε το εντυπωσιακό περίπτερο της εταιρείας, ευχήθηκε καλή επιτυχία στις δραστηριότητές της και με μοναδική τεχνική συμμετείχε σε έναν αγώνα διαδραστικούτένις.

Τα εγκαίνια του περιπτέρου τέλεσαν οΥφυπουργός Ενέργειας κ. Γεράσιμος Θωμάς με τον Γενικό Διευθυντή της εταιρείας κ. Γιάννη Μητρόπουλο, παρουσία σημαντικών καλεσμένων και πλήθος επισκεπτών. Από την πλευρά του ο κ. Γιάννης Μητρόπουλος ανέφερε:

«Είναι η δεύτερη κατά σειρά συμμετοχή της εταιρείας σε αυτό τον κορυφαίο θεσμό και νιώθουμε πραγματικά υπερήφανοι. Πέρσι είχαμε τη χαρά να συμπέσει χρονικά η Διεθνής Έκθεση με τα εγκαίνια του καταστήματός μας στη Θεσσαλονίκη, τον πρώτο σταθμό στη γεωγραφική μας εξάπλωση και γι’αυτό η συμμετοχή μας στη ΔΕΘ θα είναι πάντα ένα σημείο αναφοράς για την εταιρεία μας. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που οι καταναλωτές και οι επιχειρήσεις της Θεσσαλονίκης επιλέγουν πλέον σταθερά την εταιρεία μας, έναν ενεργειακό πάροχο με σύγχρονες υπηρεσίες και προϊόντα αλλά και ιστορία 160 ετών.»

Το «παρών» στα εγκαίνια του Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας έδωσε η Γενική Γραμματέας Ενέργειας &Φυσικών Πόρων κα Αλεξάνδρα Σδούκου,ο Υπουργός Εσωτερικών ΤάκηςΘεοδωρικάκος, ο Υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης Θεόδωρος Καράογλου, ο Υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας και ο Υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης.

Το περίπτερο του Φυσικού Αερίου επισκέφθηκαν,επίσης, οΕυρωβουλευτής Θ. Ζαγοράκης, η Βουλευτής Ν. Λάρισας Στέλλα Μπίζιου, οΠεριφερειάρχης Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κων/νος Ζέρβαςκαι ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, καθώς και σημαντικοί εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης και των παραγωγικών φορέων της πόλης.

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που οι καταναλωτές και οι επιχειρήσεις της Θεσσαλονίκης επιλέγουν πλέον σταθερά την εταιρεία μας, έναν ενεργειακό πάροχο με σύγχρονες υπηρεσίες και προϊόντα αλλά και ιστορία 160 ετών.

Γενικός Διευθυντής,

Γιάννης Μητρόπουλος

 Πλήθος επισκεπτών ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Χρήστου Φερεντίνου που ήταν ο οικοδεσπότης της εκδήλωσης και δημιούργησαν το δικό τους ενεργειακό αποτύπωμα στο διαδραστικό γήπεδο τένις, το οποίο μάλιστα μοιράστηκαν στα socialmedia (#shareyourenergy).

Το Φυσικό Αέριο πραγματοποιεί διαγωνισμό για τους επισκέπτες της ΔΕΘ καθόλη τη διάρκεια της έκθεσηςκαι 5 τυχεροί θαέχουν τη μοναδική ευκαιρία να κερδίσουν το ρεύμα της χρονιάς!

Διάρκεια: 7-15 Σεπτεμβρίου

Ώρες λειτουργίας: 16:00-22:00 τις καθημερινές και 10:00-22:00 τα Σαββατοκύριακα

Χώρος Ιδιαίτερης Προβολής 13Α