«Σφραγίστηκε» η συνεργασία Συνεταιριστικής τράπεζας και Συνδέσμου Υδραυλικών Τρικάλων

Δείπνο εργασίας το βράδυ της Παρασκευής σε κεντρικό κατάστημα της Καλαμπάκας, με ομοτράπεζους τον Πρόεδρο της Συνεταιριστικής τράπεζας Θεσσαλίας Τάσο Λάππα, το μέλος του διοικητικού συμβουλίου Σωτήρη Πλησιώτη και τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Υδραυλικών νομού Τρικάλων Νίκο Βαλομάνδρα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalaIN η συνάντηση έγινε σε πολύ εγκάρδιο και θερμό κλίμα, σφραγίζοντας έτσι την στενή συνεργασία για το επόμενο διάστημα μεταξύ των δύο πλευρών.

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας, διαισθανόμενη τις απαιτήσεις των σύγχρονων καιρών και ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις των καταναλωτών για καλύτερες συνθήκες διαβίωσης, θα παρέχει σε όλους ανεξαίρετα τους Θεσσαλούς και κατ’ επέκταση τους Τρικαλινούς πολίτες χαμηλότοκα δάνεια, προκειμένου να εγκαταστήσουν στα σπίτια και τις επιχειρήσεις τους τον σύγχρονο και πλέον συμφέροντα τρόπο θέρμανσης, το φυσικό αέριο, στις περιοχές φυσικά όπου υπάρχει σύνδεση. Αυτό σημαίνει αυτόματα και περισσότερη δουλειά για τους επαγγελματίες υδραυλικούς, εκτός από τους ευνοϊκούς όρους χρηματοδότησης για τους πολίτες.

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας ως αρωγός στην επαγγελματική ανάπτυξη των μελών του Συνδέσμου Υδραυλικών Τρικάλων, θα τους παρέχει επίσης επαγγελματικό δάνειο για αντικατάσταση των επαγγελματικών τους αυτοκινήτων και εργαλείων, ώστε να υπάρχει εκ μέρους τους οι καλύτερες δυνατές υπηρεσίες προς τους καταναλωτές.