Σφράγισαν την παραμονή τα Τρίκαλα BC

Τα Τρίκαλα δεν δυσκολεύτηκαν να κερδίσουν τον Κόροιβο με 72-55 παίζοντας για την αξιοπιστία τους.

Παράλληλα έχουν το δικαίωμα να στοχεύουν πλέον στην είσοδό τους στα πλέι οφ.

Πρώτος σκόρερ για τα Τρίκαλα ήταν ο Μανωλόπουλος με 18 πόντους, ενώ από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Πόλαρντ που έκανε νταμπλ νταμπλ με 16 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Τα δεκάλεπτα: 26-25, 40-32, 51-47, 72-55

Γιάννης Καστρίτης (Τρίκαλα BC Aries): «Για ακόμη μία φορά, αλλά σήμερα έχει την μεγαλύτερη αξία από κάθε προηγούμενη, είμαστε πολύ περήφανοι για τους παίκτες μας. Οι συνθήκες που προπονήθηκαν τις τελευταίες μέρες λόγω Μπιρούτα και ασθενειών, ο τρόπος που έπαιξαν και αγωνίστηκαν σήμερα μας κάνουν πολύ  χαρούμενους που συνεργαζόμαστε μαζί τους . Η σημερινή νίκη τους ανήκει. Είναι μέρα χαρά, για τα Τρίκαλα που ανανεώνουν την παραμονή τους στην Basket League. Να ευχαριστήσω τον κόσμο για την τρομερή στήριξη και σήμερα και όλη την χρονιά. Αξίζουν να την βλέπουν αυτήν την ομάδα στην μεγάλη κατηγορία. Συνεχίζουμε , προετοιμαζόμαστε όσο το δυνατόν καλύτερα γα τα επόμενα παιχνίδια. Ευχαριστούμε και  τον Ντίνο Καλαμπάκο για τα καλά του λόγια και του εύχομαι καλή συνέχεια»

Σε ερώτηση για το πώς ένιωσε που ο κόσμος φώναξε ρυθμικά το όνομα του είπε: «Κατ’ αρχήν ένα μεγάλο ευχαριστώ, είναι μεγάλη τιμή ότι είπαν το όνομα μου. Παρ’ όλα αυτά όλο αυτό το φετινό αποτέλεσμα είναι προϊόν συνολικής  προσπάθειας,  από τον πρώτο μέχρι και τον τελευταίο μέσα στην ομάδα».

Αλέξανδρος Βαρυτιμιάδης (Τρίκαλα BC Aries): “Eίμαι πολύ χαρούμενος που κερδίσαμε αυτό το παιχνίδι. Ήταν ένα ιδιαίτερο παιχνίδι, είχαμε μία πολύ δύσκολη εβδομάδα αλλά δώσαμε το 100 % των δυνατοτήτων μας.  Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που μας στήριξε,  τους  αφιερώνω την νίκη όπως και στην μητέρα μου που έχει τα  γενέθλια της σήμερα».

Ντίνος Καλαμπάκος (Κόροιβος Αμαλιάδας):  Συγχαρητήρια στα Τρίκαλα, μία ομάδα που στην αρχή της χρονιάς υπολόγιζαν όλοι  ότι θα είναι για πτώση, ήδη μπορούν να φορέσουν  βατραχοπέδιλα, μάσκα και αναπνευστήρα και να πάνε για μπάνιο. Την καθαρίσαν την μπουγάδα και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους εμπλεκόμενους σε αυτήν την ιστορία. Προπονητή, παίκτες,  διοίκηση τα κατάφεραν πολύ καλά, έκαναν μεγάλες νίκες, έκαναν μεγάλη χρονιά. Τους αξίζει ένα τεράστιο μπράβο. Σήμερα  παρά τα προβλήματα τους ήταν πολύ  καλοί με παιδιά άρρωστα ενώ τους είχε φύγει και ένας παίκτης. Ήταν  καλοί και νομίζω ότι  κερδίσαν δίκαια. Ήταν μπροστά , ήταν  φανατικοί πολύ και ήξερα ότι με νίκη καθαρίζουν την μπουγάδα και την καθαρίσαν. Εμείς ήρθαμε αποφασισμένοι να προσπαθήσουμε αλλά δεν ξεκινήσαμε καλά. Το πρώτο δεκάλεπτο δεν ήμασταν πολύ καλοί,  στο δεύτερο κάτι κάναμε. Στο τρίτο δεκάλεπτο κάναμε αυτά που είχαμε σχεδιάσει, φτάσαμε το παιχνίδι στους τέσσερις πόντους και εκεί πήρε  φως στο φιλμ και χάλασε.  Στο τέταρτο μπήκαν κάποια σουτ από τα Τρίκαλα, αρχίσαμε το κυνήγι αλλά όταν δεν βάζει και εσύ κάποια σουτ αλλάζει η ψυχολογία που πήγε προς το σημείο των Τρικάλων που κέρδισαν δίκαια. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας, έχουμε σημαντικά παιχνίδια.  Αυτόν τον καιρό δεν παίζουμε καλά για αρκετή ώρα, παίζουμε για λίγη ώρα και έτσι δεν γίνεται. Θα προσπαθήσουμε μπας και βρούμε και εμείς την μάσκα και τον αναπνευστήρα».

Αντώνης Μιχάλογλου (Κόροιβος Αμαλιάδας): «Συγχαρητήρια στα Τρίκαλα που σφράγισαν την παραμονή αν και ξεκίνησαν αργά, είναι άθλος.  Ήρθαμε να παλέψουμε το παιχνίδι, η ομάδα των Τρικάλων έβαλε κάποια μεγάλα σουτ μας έβγαλαν από το ρυθμό,  κυνηγούσαμε το σκορ πήγαμε να κάνουμε την  ανατροπή δεν μπήκαν όμως τα σουτ».