Σφοδρή επίθεση Κ. Σκρέκα στην Κυβέρνηση

skrekas-vouli

Σφοδρή επίθεση εναντίον της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ εξαπέλυσε ο Βουλευτής Ν. Τρικάλων της Ν.Δ. και Πρώην Υπουργός κ. Κώστας Σκρέκας, κατά την τοποθέτησή του στη Βουλή για τα «προαπαιτούμενα».

«Γιατί τα υποσχεθήκατε όλα αυτά ήδη από τον περασμένο Ιανουάριο;» ρώτησε απευθυνόμενος στους Υπουργούς της Κυβέρνησης «δεν ξέρατε ότι δεν θα μπορούσατε να τα εφαρμόσετε; Δεν ξέρατε ότι αυτό το παράλληλο πρόγραμμα για το οποίο μιλάγατε μπορούσε να εφαρμοστεί μόνο σε ένα παράλληλο σύμπαν; Και μιλάτε εσείς για λαϊκισμό όταν για δυόμισι χρόνια δεν ψηφίσατε ούτε ένα Νομοσχέδιο της προηγούμενης Κυβέρνησης; Ούτε καν εκείνη τη μείωση του ΦΠΑ στις ταβέρνες και στα εστιατόρια; Ούτε την αξιοποίηση των αεροδρομίων;».

Ο κ. Κ. Σκρέκας συνέχισε λέγοντας ότι «παραλάβατε μια χώρα με ανάπτυξη στο 0,8% το 2015, όταν εμείς την είχαμε παραλάβει με ύφεση 7%; Και μας πάτε σε νέα ύφεση 1,5% και 1,3% στα επόμενα δυο χρόνια και αύξηση της ανεργίας.

10 μήνες κοροϊδεύετε το λαό. Μόνοι σας θα ψηφίσετε το άρθρο 51 που τριπλασιάζει το κόστος πετρελαίου για τους αγρότες. Ο λαός δεν μπορεί να πληρώσει άλλους φόρους. Εξαπατάτε τον κόσμο. Κοροϊδεύετε τον κόσμο και θα πληρωθείτε με το ίδιο νόμισμα».

Ο κ. Κ. Σκρέκας αναφέρθηκε και στο θέμα των ημερών για την Γενοκτονία των Ποντίων και απευθυνόμενος στον Υπουργό Παιδείας κ. Ν. Φίλη τον κάλεσε «να παραδεχθείτε ότι κάνατε λάθος, εκτός κι αν υπάρχει κάποιο άλλο σκοτεινό σχέδιο. Μήπως προσπαθείτε ενόψει και της επισκέψεως Τσίπρα στη Τουρκία προσφέρετε καλές υπηρεσίες στους γείτονες; Έχετε καταλάβει τι έχετε κάνει επιτέλους;».
Ολομέλεια Βουλής – Ομιλία Κώστα Σκρέκα – 05/11/2015

.