Σφοδρή επίθεση για διαπλοκή κορυφαίων του ΣΥΡΙΖΑ

theodorakis stauros

Βαρύτατες καταγγελίες εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και προσωπικά κατά των κυρίων Σκουρλέτη και Παππά για σχέσεις με τη «διαπλοκή» εξαπέλυσε ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού μάλιστα, μιλώντας στην ΕΡΤ, χαρακτήρισε τους συγκεκριμένους πρώην υπουργούς ως «μεγάλους διαπραγματευτές του ΣΥΡΙΖΑ με τα media».

Είναι χαρακτηριστιστικός ο διάλογος που είχε ο κ. Θεοδωράκης:

Σ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ: « Οι μεγάλοι διαπραγματευτές του ΣΥΡΙΖΑ με τα media, ο κ. Σκουρλέτης, ο κ. Παππάς, έχουν εξασφαλίσει μια τεράστια προβολή του ΣΥΡΙΖΑ στα media».
Μ. ΚΑΤΣΙΜΗ: «Δεν είναι λογικό το κόμμα που είναι στην Κυβέρνηση να έχει;».
Σ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ: «Καθόλου λογικό, καθόλου λογικό δεν είναι. Προσέξτε, ο κ. Τσίπρας είναι ο Πρωθυπουργός της χώρας, ήταν. Και δικαιούται τη μεγαλύτερη προβολή, έτσι;».
Μ. ΚΑΤΣΙΜΗ: «Έτσι, γι΄ αυτό το λέω. Και το κόμμα του, επειδή είναι Κυβέρνηση».
Σ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ: «Τις μέρες της αντιπαράθεσής μας, να σας πω κάτι, να σας απαντήσω συγκεκριμένα. Όταν έγινε η προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή, εννοώ τότε η μία και μοναδική αντιπαράθεση Αρχηγών μέσα στη Βουλή, υπήρχε μία εφημερίδα που τη φωτογραφίζουν ότι είναι στο πλευρό μας, που είχε εφτά σελίδες στον κ. Τσίπρα και για την ομιλία του Σταύρου Θεοδωράκη έγραφε “ο Σταύρος Θεοδωράκης ανέπτυξε τις συνήθεις απόψεις του”. Λοιπόν, επειδή είστε παλιοί δημοσιογράφοι, εγώ σας συνιστώ να ξεφυλλίσετε τις εφημερίδες αυτές που θεωρεί ο ΣΥΡΙΖΑ διαπλοκή, να δείτε αν υπάρχει το Ποτάμι και σε ποια θέση είναι το Ποτάμι και σε ποια θέση όχι είναι ο Τσίπρας, είναι τα στελέχη του Τσίπρα».

Ο επικεφαλής του Ποταμιού έκανε λόγο για πόλεμο που δέχεται: «Υπάρχουν κάποιοι που έχουν εμμονές εναντίον μου. Τους συμβουλεύω επειδή έχουμε ακόμη 15 μέρες, να αφήσουν τις εμμονές τους στην άκρη, γιατί μπορούμε κι εμείς να πετάμε εύκολα λάσπη. Δεν το κάνουμε».

Την «βόμβα» όμως την κραοτύσε ο κ.Θεοδωράκης για το τέλος: «Επειδή τα δρομολόγια του καθενός στην κοινωνία, στα γραφεία των εκδοτών, στα γραφεία των επιχειρηματιών, στα γραφεία των εργολάβων είναι συγκεκριμένα, θα παρακαλούσα κάποιους από την προεκλογική παρέα του ΣΥΡΙΖΑ να σκεφτούν πολύ εάν θα ξαναεπιτεθούν στο Σταύρο Θεοδωράκη».

Σκληρή απάντηση ΣΥΡΙΖΑ

Απαντώντας το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ στις δηλώσεις του κ. Θεοδωράκη σημείωσε ότι «Είναι τουλάχιστον πρόκληση να παριστάνει τον πολέμιο της διαπλοκής, ο πρόεδρος του κόμματος που φτιάχτηκε κατ’ εντολή συγκεκριμένων συμφερόντων».

thetoc