Σφοδρές αντιδράσεις στα Τρίκαλα για την επιλογή Πατέρα στη θέση του διοικητή του Νοσοκομείου Καρδίτσας

Δεν λένε να κοπάσουν οι σφοδρές αντιδράσεις πολιτικών στελεχών, αλλά και απλών πολιτών στα Τρίκαλα, για την απόφαση του Υπουργείου Υγείας να επιλέξει τον Κώστα Πατέρα στην θέση του διοικητή στο Γενικό Νοσοκομείο της Καρδίτσας.

Όλο το Σαββατοκύριακο το θέμα συζητήθηκε πάρα πολύ, κάτι που συνεχίζεται και σήμερα Δευτέρα, όχι μόνο στα τοπικά ΜΜΕ, αλλά και στις κατ΄ ιδίαν συζητήσεις.

Δριμεία κριτική εναντίον του προσώπου του Κώστα Πατέρα, άσκησαν και ασκούν κάποια τοπικά κομματικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, παλιά και νεότερα, που αφήνουν αιχμές ακόμα και για την κομματική οργάνωση του νομού, τη ΝΟΔΕ Τρικάλων, ζητώντας την παραίτηση της.

Για το συγκεκριμένο θέμα ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κώστας Τρέλλης  δήλωσε στη Λέσχη 97,6. “Yπήρξε προκήρυξη δεν ρωτήθηκα ούτε εγώ ούτε η ΝΟΔΕ.  Υπήρχαν πολλά και άξια στελέχη, και θα προτιμούσα να είναι ένας από αυτούς Το βάρος πέφτει σε αυτούς που αποφάσισαν. Προσπάθησα να μάθω πολλές φορές τι γίνεται… αλλά οι πόρτες ήταν κλειστές. Θα τα μεταφέρω όλα στον κ. Κικίλια”!!!!

Δεν ξέρουμε ακόμη πότε θα κοπάσει ο κουρνιαχτός και οι σφοδρές αντιδράσεις που υπάρχουν, το μόνο σίγουρο είναι πως, όπως ο ίδιος τόνιζε είχε τα προσόντα!!!.