Σφίγγει ο κλοιός για την Ελληνική Λύση: Eρευνα από την Αρχή για ξέπλυμα χρήματος

Ο επικεφαλής της Αρχής Χαράλαμπος Βουρλιώτης θα διερευνήσει τις δημόσιες καταγγελίες για διακίνηση μαύρου χρήματος

Ραγδαίες είναι οι δικαστικές εξελίξεις σχετικά με τις καταγγελίες για διακίνηση μαύρου χρήματος στο κόμμα Βελόπουλου. Η Ανεξάρτητη Αρχή για το Ξέπλυμα, ξεκινά έρευνα για όσα έχουν καταγγελθεί για μαύρο χρήμα στην Ελληνική Λύση.

Ο επικεφαλής της Αρχής Χαράλαμπος Βουρλιώτης διέταξε έρευνα μετά τις δημόσιες καταγγελίες στελεχών του εν λόγω κόμματος για θέματα οικονομικής διαχείρισης.

Υπενθυμίζεται ότι στους κόλπους του κόμματος του Κυριάκου Βελόπουλου μαίνεται εμφύλιος πόλεμος με τους αποχωρήσαντες βουλευτές Αντώνη Μυλωνάκη και Αικατερίνη Αλεξοπούλου να καταγγέλλουν ότι δινόταν στο κόμμα χρήματα χωρίς αποδείξεις και συγκεκριμένα 500 ευρώ το μηνα.

Η αποχώρησή τους είχε ακολουθήσει την απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας του κόμματος στην οποία ο πρόεδρος Κυριάκος Βελόπουλος αποφάσισε να παραπέμψει το θέμα τριών βουλευτών -του Αντώνη Μυλωνάκη, του Απόστολου Αβδελά και της Αναστασίας – Αικατερίνης Αλεξοπούλου – οι οποίοι σύμφωνα με δημοσιεύματα φέρονταν να συζητούν με τη ΝΔ.

Εκτός Ελληνικής Λύσης Αικατερίνη Αλεξοπούλου και Αντώνης Μυλωνάκης – Μετά τις αιτιάσεις περί «αποστασίας»
Η Επιτροπή Δεοντολογίας αποφάσισε, «οι φερόμενοι ως “συνομιλητές” της ΝΔ, θα κατέλθουν ως υποψήφιοι σε άλλες εκλογικές περιφέρειες και, σε δεύτερο χρόνο αναλόγως και της συμπεριφοράς τους, θα μπορούσαν να κατέλθουν ως υποψήφιοι στην εκλογική περιφέρεια της προτιμήσεώς τους».

fimotro.gr