Σφαίρες σε πλατεία όπου βρισκόταν ο Καρατζαφέρης

karatz

Σκηνές Άγριας Δύσης στην Τραγάνα. Ληστές πέρασαν από την κεντρική πλατεία, όπου βρισκόταν ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης με τη συνοδεία του. Ανταλλαγή πυρών με αστυνομικούς και καταδίωξη των κακοποιών

Τρόμος στην πλατεία της Τραγάνας, όπου κατά τη διάρκεια καταδίωξης ληστών σημειώθηκαν πυροβολισμοί. Στο σημείο βρισκόταν ο Γ. Καρατζαφέρης με την αστυνομική του συνοδεία. Από τα πυρά δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ ήταν σε καφενείο και δεν κινδύνεψε ο ίδιος ούτε η φρουρά του, αλλά μόνο το πλήρωμα του περιπολικού που συμμετείχε στην καταδίωξη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, είχε προηγηθεί ληστεία σε υποκατάστημα της Eurobank στην Αταλάντη.

Στη συνέχεια οι κακοποιοί τράπηκαν σε φυγή και έφτασαν στην Τραγάνα, όπου βρισκόταν ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης με την αστυνομική συνοδεία του.

Οι ληστές πυροβολούσαν συνεχώς προσπαθώντας να ξεφύγουν, καθώς ένα όχημα τους έκλεινε τον δρόμο, ωστόσο δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

Οι τρεις δράστες, οι οποίοι φορούσαν κουκούλες, ήταν οπλισμένοι με καλάσνικοφ και επέβαιναν σε ασημί BMW, καταδιώχθηκαν από περιπολικά και αντάλλαξαν πυρά με αστυνομικούς λίγη ώρα μετά το περιστατικό στην πλατεία.

Η καταδίωξη συνεχίζεται, ενώ στην περιοχή σπεύδουν ενισχύσεις από τη Φθιώτιδα.

news247.gr