Σεξουαλική παρενόχληση από παίκτη ριάλιτι καταγγέλλει 16χρονη

Μία ανήλικη κοπέλα καταγγέλει ότι παίκτης ριάλιτι την παρενόχλησε σεξουαλικά – Ο παίκτης αρνήθηκε κάθε εμπλοκή στο περιστατικό.

Μήνυση σε βάρος παίκτη ριάλιτι που προβάλλεται αυτή την περίοδο στην ελληνική τηλεόραση κατέθεσε μία 16χρονη, κατηγορώντας τον για σεξουαλική παρενόχληση.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η εκπομπή «Tlive» στον Alpha, η 16χρονη ισχυρίστηκε ότι επέστρεφε σπίτι της, έπειτα από νυχτερινή διασκέδαση, όταν ο παίκτης ριάλιτι την άρπαξε από την κουκούλα και την θώπευσε στους γοφούς. Της πρότεινε να τον ακολουθήσει σπίτι του, για να της κάνει μασάζ. Η έφηβη ξέφυγε, κατευθύνθηκε σπίτι της και είπε στους γονείς της τα όσα συνέβησαν.

Ακολούθως μετέβησαν στο Αστυνομικό Τμήμα και έκαναν καταγγελία, με τις Αρχές να επικοινωνούν με τον παίκτη τηλεφωνικά. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο παίκτης αρνήθηκε κάθε εμπλοκή στο περιστατικό και εις βάρος του δεν έχει ασκηθεί ποινική δίωξη.

Η δικηγόρος της 16χρονης, Μαρία Γαλλιού, είπε στην εκπομπή πως «πρόκειται για ένα περιστατικό που έγινε τον Δεκέμβριο του 2021. Ο θύτης προέβη σε θωπείες στους μηρούς, κοντά στην περιοχή των γεννητικών οργάνων της 16χρονης και στους γλουτούς. Της ζήτησε να τον συνοδεύσει στην οικία του. Η παθούσα αρνήθηκε επανειλημμένως και το συμβάν έληξε».

«Όλα συνέβησαν σε δημόσιο χώρο, πρώτες πρωινές ώρες. Η ανήλικη έτρεξε αμέσως στο σπίτι της και το πρωί διηγήθηκε στους γονείς της το περιστατικό. Κατέφυγε στις Αρχές, δείχνοντας την εμπιστοσύνη της στους θεσμούς, κατήγγειλε αμέσως το συμβάν».

Πηγή: www.voria.gr