Σεραφείμ: Σκεφτείτε μία παράσταση με τον Τσίπρα κίναιδο, την Κανέλλη λεσβία και τον Τατσόπουλο εκδιδόμενο στην Συγγρού

serafeim-660_2

 

 

 

Αποκαλυπτικός ήταν ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για την σχέση του με τον πρώην πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή, τους ομοφυλόφιλους, την παράσταση Corpus Christi, μέχρι και για την πολιτική κατάσταση της χώρας.

Στην συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Crash ο Μητροπολίτης είπε σχετικά με τον Κώστα Καραμανλή: «Ήμασταν συμφοιτητές, ήμασταν στο ίδιο έτος στη Νομική Σχολή Αθηνών. Βγαίναμε, πίναμε καφέ μαζί, συζητούσαμε επί ώρες. Μιλούσαμε και μετά τη Νομική».

Στην συνέχεια συμπλήρωσε ότι με τα χρόνια ο κ. Καραμανλής άλλαξε, τον προβλημάτισε λέγοντας χαρακτηριστικά πως «όταν ανέλαβε πρωθυπουργός και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις δεν ήταν το παιδί που γνώρισα».

«Ο Κώστας Καραμανλής προσπάθησε να κάνει κάτι με τους Ρώσους, αλλά τον έφαγαν στη στροφή οι Αμερικανοί», είπε.

«Αγαπώ απέραντα τους ομοφυλόφιλους ως ανθρώπους»

Ο Μητροπολίτης Σεραφείμ μίλησε μεταξύ άλλων και για την ομοφυλοφιλία, λέγοντας πως αγαπά τους ομοφυλόφιλους ως ανθρώπους ωστόσο θεωρεί ότι ζουν μια δυστυχισμένη ζωή, έστω και αν χαμογελάνε και προσποιούνται ότι είναι ευτυχισμένοι.

Όπως συμπλήρωσε, «ζούνε μια πληρέστατη διαστροφή της σεξουαλικότητας. Γίνεται και μια παράχρησις των ανθρωπίνων σωματικών οργάνων. Δεν είναι δυνατόν να μετατρέπεται ένα όργανο που αποβάλλει περιττώματα από το σώμα σε ερωτικό πεδίο. Αυτό αποτελεί πλήρη διαστροφή της ανθρώπινης ψυχής».

Φυσικά ο Μητροπολίτης Πειραιώς σχολίασε και την επίμαχη παράσταση «Corpus Christi» και τα επεισόδια που έλαβαν χώρα έξω από το θέατρο «Χυτήριο». «Οι επιθέσεις απ’ έξω από το θέατρο ήταν μόνο λεκτικές, κάποιων γερόντων και γεροντισσών, τα μέλη της Χρυσής Αυγής κακώς συμμετείχαν σε αυτή τη διαμαρτυρία. Οι επιθέσεις αυτές ήταν μόνο λεκτικές, δεν ήταν επιθέσεις με μολότοφ, ούτε με πέτρες και ξύλα», σχολίασε.

Ωστόσο αναρωτήθηκε «τι θα έλεγε η ελληνική πολιτεία αν κάποιος από εμάς συνελάμβανε το σχέδιο να κάνει μια θεατρική παράσταση στην οποία να εμφάνιζε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα ως κύναιδο, την κυρία Κανέλλη ως λεσβία και τον κ. Τατσόπουλο ως εκδιδόμενο στην Λεωφόρο Συγγρού; Θα υπήρχε ποινική αναστολή ή όχι; Θα έπρεπε να παρέμβει η δικαιοσύνη ή όχι; Θα αντιδρούσαν αυτοί οι άνθρωποι ή όχι;».

Απογοητευμένος από την πολιτική κατάσταση της χώρας

«Είμαι βαθιά απογοητευμένος», λέει ο Μητροπολίτης διευκρινίζοντας: «Και αυτό διότι έρχεται η κ. Μέρκελ στην Ελλάδα και κανείς δεν θίγει το θέμα του κατοχικού δανείου, των πολεμικών αποζημιώσεων και κυρίως κανείς δεν της μιλά για την λίστα του κ. Χριστοφοράκου. Για να δούμε επιτέλους πως ένα πράγμα 5 ευρώ πουλήθηκε 500 ευρώ από τη γερμανική SIEMENS, η οποία δωροδόκησε αγρίως τους Έλληνες πολιτικούς».

 

.