ΣΕΠΕ Τρικάλων: Ηλεκτρονική ανάληψη υπηρεσίας για αναπληρωτές

 «Ηλεκτρονική ανάληψη υπηρεσίας των συναδέλφων αναπληρωτών / αναπληρωτριών»

Συναδέλφισσες-οι

 Ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη ακόμη ακραία καιρικά φαινόμενα που έχουν πλήξει πόλεις και κοινότητες σε διάφορα σημεία της χώρας, χιλιάδες αναπληρωτές/αναπληρώτριες καλούνται έως τη Δευτέρα 11/9/23, να μετακινηθούν από και προς τις πληγείσες περιοχές για να αναλάβουν υπηρεσία για το σχολικό έτος 2023-24.

Θεωρούμε αδιανόητο τη στιγμή που δεν εκτελούνται ακτοπλοϊκά δρομολόγια προς τις συγκεκριμένες περιοχές και από τη στιγμή που στέλνονται ειδοποιήσεις για απαγόρευση κυκλοφορίας τόσο στις περιοχές αυτές όσο και σε τμήματα της εθνικής οδού να υποχρεώνονται οι συνάδελφοι αναπληρωτές/αναπληρώτριες να μετακινηθούν στις διάφορες διευθύνσεις εκπαίδευσης ή σε σχολεία για να αναλάβουν υπηρεσία.

Καλούμε άμεσα το Υ.ΠΑΙ.Θ. καθώς και τις διευθύνσεις πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης των περιοχών που πλήττονται μετά τις καταστροφικές πλημμύρες να μεριμνήσουν για την ηλεκτρονική ανάληψη υπηρεσίας των συναδέλφων αναπληρωτών/αναπληρωτριών που έχουν προσληφθεί στις περιοχές που έχουν πληγεί.

Καλούμε επίσης τη Δ.Ο.Ε. να απαιτήσει την ηλεκτρονική ανάληψη υπηρεσίας και τη μέριμνα όλων των απαραίτητων μέτρων για την αξιοπρεπή διαβίωση των συναδέλφων.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ