Σε υπηρεσίες και χωριά ο Ιακωβάκης

IKA 5171

Τις υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, στο κτίριο της πρώην Νομαρχίας καθώς και τις υπηρεσίες του Δήμου Τρικκαίων στο Δημαρχείο και το Πνευματικό Κέντρο επισκέφτηκε ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Μάκης Ιακωβάκης (Θεσσαλών Συμπολιτεία).

Κατά την διάρκεια των επισκέψεων συναντήθηκε με τους Δ/ντές, τους προϊσταμένους και το προσωπικό των υπηρεσιών που του ευχήθηκαν καλή επιτυχία.

Στη συνέχεια επισκέφτηκε τις υπηρεσίες του ΙΚΑ και συζήτησε με τον κ. Μπουργελά και με τους αρμόδιους θέματα εξυπηρέτησης των ασφαλισμένων, αξιοποίησης του υπάρχοντος διαγνωστικού εξοπλισμού, την έλλειψη χρηματοδότησης και ιατρικού προσωπικού.

Επίσης κατά την επίσκεψη στην Εφορία συζήτησε με τους Δ/ντές και το προσωπικό.

99874982

Τα χωριά Σπαθάδες, Αύρα, Καλοχώρι, Κονισκό, Γερακάρι, Λογγά, Αχελινάδα επισκέφτηκε την Τρίτη το απόγευμα ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Μάκης Ιακωβάκης.
Στην συνέχεια επισκέφτηκε τα χωριά Μαυρέλι, Φωτεινό και Φλαμπουρέσι όπου παρουσίασε στους συγκεντρωμένους κατοίκους το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού Θεσσαλών Συμπολιτεία και τους ανέπτυξε θεματικές ενότητες του προγράμματος του συνδυασμού που έχουν σχέση με την περιοχή και τις ασχολίες των κατοίκων της.

.

.