Σε πολιτική «αγρανάπαυση» και αναστολή τα κομματικά γραφεία στα Τρίκαλα

Ελάχιστη ως μηδαμινή είναι η δραστηριότητα που αναπτύσσουν τους τελευταίους μήνες, τα γραφεία των πολιτικών κομμάτων στα Τρίκαλα, κυρίως των τριών μεγαλύτερων κομμάτων της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΙΝΑΛ, αφού η επέλαση της πανδημίας δεν επιτρέπει κανενός είδους πολιτικές εκδηλώσεις.

Τόσο η ΔΕΕΠ (πρώην ΝΟΔΕ Τρικάλων), όσο και οι ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΙΝΑΛ, το τελευταίο διάστημα αρκούνται σε κάποιες δηλώσεις και δελτία τύπου όταν υπάρχει κάποιο πολιτικό γεγονός ή εξέλιξη, περισσότερο όμως για τα «μάτια» και τους τύπους και λιγότερο για την ουσία των πραγμάτων.

Έτσι λοιπόν Κώστας Τρέλλης, Σταύρος Νταούλας και Γιώργος Μανώλης, εκ των πραγμάτων βρίσκονται αυτό τον καιρό στην ουσία άνευ πολιτικού αντικειμένου, μην μπορώντας να κάνουν ίσως εκείνα που θα ήθελαν και είναι σαν αν έχουν μπει ένα πράγμα στον «αυτόματο πιλότο». Ο κορονοϊός τους έχει δέσει τα χέρια για τα καλά κι ένας θεός ξέρει πότε θα δούμε πάλι στα Τρίκαλα να υπάρχει πολιτική και κομματική δραστηριότητα.

Όχι τίποτα άλλο, αλλά να….Κάπου μας κρατούσαν σε εγρήγορση, για να μην πλήττουμε βρε αδελφέ, ενώ τώρα αυτή η…πολιτική «αγρανάπαυση» μας γεμίζει μελαγχολία όπως και να το κάνουμε…