Σε νοσοκομείο και Κέντρα Υγείας ο αντιπεριφερειάρχης

Μια διαφορετική παραμονή πρωτοχρονιάς επέλεξε να περάσει ο Αντιπεριφερειάρχης αρμόδιος για θέματα Υγείας κ. Βασίλης Αναγνωστόπουλος επισκεπτόμενος το Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων αλλά και τα Κέντρα Υγείας του νομού.

Ο κ Αναγνωστόπουλος πέρα από τις ευχές που αντάλλαξε με τους εργαζομένους και τους ασθενείς, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, καταγράφοντας προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος καθώς και τα θέματα που ανακύπτουν κατά τη διάρκεια μιας εφημερίας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης επισκέφθηκε τα Κέντρα Υγείας Φαρκαδόνας, Καλαμπάκας και Πύλης, το Γ.Ν. Τρικαλων και Κέντρο Αποκατάστασης βαρέως νοσούντων, ενώ δεν παρέλειψε να εξετάσει και ασθενείς και να ενημερώσει για την προσοχή που θα πρέπει οι ίδιοι να δώσουν ιδιαίτερα τις ημέρες των γιορτών.

Όπως σημείωσε ο κ. Β. Αναγνωστόπουλος: «Παραμονή Πρωτοχρονιάς, κάποιοι δουλεύουν άοκνα 24ωρη βάρδια για την υγεία των πολιτών. Η σκέψη μας είναι σε αυτούς τους ανθρώπους αλλά και σε όσους βιώνουν δύσκολα τις ημέρες αυτές. Το ενδιαφέρον της Περιφέρειας Θεσσαλίας και η στήριξή της στο σύστημα δημόσιας υγείας είναι συνεχής, τόσο μέσα από τα έργα και τις δράσεις της, όσο και μέσω της προμήθειας νέου εξοπλισμού για τα Νοσοκομεία και τα Κέντρα Υγείας Θεσσαλίας».