Σε νέα εποχή περνά από την «Αστική ανάπτυξη» το δημοτικό parking επί της Κανούτα

 

Σε ένα σύγχρονο και με όλο τον απαραίτητο τεχνολογικό εξοπλισμό χώρο στάθμευσης, μετατρέπει η «Αστική Ανάπτυξη» Τρικάλων το δημοτικό parking επί της οδού Κανούτα.

Όπως εξήγησε στο trikalaIN.gr o Πρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης Τάκης Παζαϊτης, το parking χωρητικότητας 40 θέσεων, εκ των οποίων περίπου οι 10 είναι με σύστημα σκίασης, θα βρίσκεται σε λειτουργία επί 24ωρου βάσης και θα μπορούν οι κάτοχοι των αυτοκινήτων που επιθυμούν να σταθμεύσουν εκεί τα οχήματα τους, να πληρώνουν με κάρτα ή με μετρητά στα ειδικά μηχανήματα που έχουν τοποθετηθεί στην είσοδο του parking και τα οποία θα αρχίσουν να λειτουργούν αμέσως μετά τις γιορτές του Πάσχα.

Ένα άλλο βασικό χαρακτηριστικό του parking επί της Κανούτα, σύμφωνα με τον κ. Παζαϊτη, είναι ότι μετατρέπεται σε αυτόματο με τις μπάρες να ανεβοκατεβαίνουν, αναλόγως με την είσοδο ή έξοδο του οχήματος.

Το δημοτικό parking επί της οδού Κανούτα, έρχεται πιο σύγχρονο στη νέα εποχή να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες για θέσεις στάθμευσης στο κέντρο των Τρικάλων, ενώ αξίζει να αναφερθεί πως το αντίτιμο για στάθμευση μιας ώρας είναι 1,60 ευρώ.