Σε μυστική συνάντηση στελεχών με Χάρη Δούκα ο Γιώργος Ηλιάδης– Ποιοι πήγαν

Έντονες είναι οι διεργασίες στο ΠΑΣΟΚ, ενόψει της σημερινής συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής, στην οποία αναμένεται να κατατεθούν υποψηφιότητες για την ηγεσία του κόμματος και χθες το βράδυ στο ξενοδοχείο Τιτάνια, στο κέντρο της πρωτεύουσας, βρέθηκαν μέλη της ΚΠΕ, αλλά και βουλευτές που θα ταχθούν ανοιχτά υπέρ του Χάρη Δούκα.

Αξιοσημείωτο δε, είναι πως κάποιοι από αυτούς υπήρξαν θερμοί υποστηρικτές του νυν Προέδρου.

Χαρακτηριστικά στην συνάντηση βρέθηκαν ο Μανώλης Χριστοδουλάκης, ο οποίος εδώ και μέρες με ανακοίνωση του στηρίζει τον Δήμαρχο της Αθήνας, όπως και ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος ο οποίος το 2021 ήταν στον στενό πυρήνα του Νίκου Ανδρουλάκη. Από τον βορρά, Αντώνης Σαουλίδης και Κώστας Πετρίδης που είχαν στηρίξει τον νυν πρόεδρο στις προηγούμενες εσωκομματικές και τώρα θα στηρίξουν τον Δήμαρχο της Αθήνας βρέθηκαν και αυτοί στην συνάντηση.

Το “παρών” επίσης έδωσαν η πρ. Βουλευτής, Τόνια Αντωνίου, ο Θοδωρής Μαργαρίτης από την Ανανεωτική Αριστερά , ο Γρηγόρης Κατσίλας, ο Αντιδήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Αποστολόπουλος, η Βάσια Αναστασίου, ο προερχόμενος από την ΕΔΕΜ, Νίκος Ιωσήφ, ο Παντελής Καμάς, ο Μανώλης Αννέτης, η πρώην Αν. Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Αναστασία Σιμητροπούλου, ο Λάζαρος Καραούλης, ο Γραμματέας Προστασίας του Πολίτη, Μαρίνος Σκανδάμης, ο Αριστείδης Γκατζόγιας, ο Γιάννης Φωτάκης, ο Θανάσης Λεβέντης, ο Βασίλης Νούσιος, ο εκ των Τρικάλων και υποψήφιος Δήμαρχος το 2021, Γιώργος Ηλιάδης, η Έφη Πάγκαλου, ο Τάσος Δαρσινός και ο Χρήστος Μέγας.