Σε λειτουργία η ψηφιακή διαδικασία εισόδου στα γήπεδα – Το viral βίντεο του Δ. Παπαστεργίου

Με έναν ιδιαιτέρως ευρηματικό τρόπο, ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρης Παπαστεργίου εξηγεί  σε νέα και γεμάτη χιούμορ ανάρτησή του στο instagram πως μπαίνουμε από σήμερα στα γήπεδα “ανεβάζοντας” το εισιτήριο μας στο Gov.gr Wallet.

«Αρχίζει το ματς… Πω, πω σήμερα θα γίνει χαμός», λέει ο ίδιος κατά την άφιξή του στο γήπεδο. «Πέντε γκολ θα ρίξουμε, έξι γκολ θα ρίξουμε σήμερα», λέει φορτσάτος. «Πού πάτε, κύριε;», τον ρωτάει ο σεκιουριτάς, αλλά εκείνος δεν σταματά. «Μα έχω εισιτήριο, έχω εισιτήριο στο gov.gr wallet. Γεια σου…», του απαντά ο υπουργός-φίλαθλος και μπαίνει στο γήπεδο. «Πού πάτε κύριε; Δεν έχει αγώνα σήμερα», συνεχίζει από την πλευρά του ο σεκιουριτάς.

Ο υπουργός πιάνει απτόητος θέση στις εξέδρες του γηπέδου. «Αγώνα δεν έχει, αλλά έχω εισιτήριο και τα βήματα είναι απλά», εξηγεί ο Παπαστεργίου, που αναφέρεται και στη διαδικασία εισόδου των φιλάθλων στα γήπεδα, ενώ στη συνέχεια εξηγεί και για την είσοδο των παιδιών τόσο εκείνων που είναι κάτω των 15 ετών, όσο και εκείνων που είναι πάνω από 15 έτη.

Στο τέλος; «Ω, ρε γκολάρα. Κάνω προετοιμασία για την Κυριακή», είπε στο προωθητικό βίντεο του. Μάλιστα, στη λεζάντα της ανάρτησης αναφέρει χαρακτηριστικά. «Οι φίλαθλοι από σήμερα μπαίνουμε στο γήπεδο με ασφάλεια, με το εισιτήριό μας στο Gov.gr Wallet. Αρκεί βέβαια να έχει αγώνα…!».