Σε «κρίση» και πάλι το Εργατικό Κέντρο Τρικάλων-Αιχμές Κόσσυφα κατά πάντων

Στην αντεπίθεση περνάει ο Αντιπρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Τρικάλων Γιώργος Κόσσυφας, ο οποίος επιρρίπτει σαφείς ευθύνες τόσο στον Πρόεδρο Γιάννη Οικονόμου, όσο και στο Γραμματέα Παναγιώτη Διαμαντόπουλο, για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει σήμερα το Εργατικό Κέντρο.

Όπως καταγγέλλει στο trikalaIN.gr ο κ. Κόσσυφας, παρά το γεγονός πως έχουν περάσει δύο χρόνια από τότε που εκλέχθηκε η νέα διοίκηση, όχι μόνο δεν έγινε κανένα βήμα προς τα εμπρός, αλλά αντίθετα έχουμε πισωγυρίσματα, κυρίως με ευθύνη του Προέδρου και του Γραμματέα, οι οποίοι βρίσκονται σε πλήρη απραξία. Όπως επισημαίνει ο κ. Κόσσυφας το Εργατικό Κέντρο Τρικάλων παραμένει κλειστό τις πρωινές ώρες, πλην ελαχίστων ημερών όταν κάνει χρήση της συνδικαλιστικής του άδειας ο Γραμματέας, ενώ ο Πρόεδρος είναι παντελώς απών, με ότι δυσάρεστα επακόλουθα υπάρχουν για το ΕΚΤ.

Ευθύνες επιρρίπτει επίσης ο πρώην Πρόεδρος και για το γεγονός πως ενώ υπάρχουν έτοιμα χρήματα μέσω προγραμμάτων, για τα οποία μπορεί να γίνει η άμεση εκταμίευση τους, δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής καμία απολύτως ενέργεια από πλευράς της διοίκησης να εισπραχθούν αυτά τα χρήματα, που θα βοηθήσουν σε μεγάλο βαθμό την αποπληρωμή διάφορων υποχρεώσεων (παλιοί εργαζόμενοι, εφορία, λογαριασμοί ΔΕΚΟ κλπ.).

Η πρόταση του Γιώργου Κόσσυφα είναι να παραιτηθούν άμεσα από τις θέσεις τους, τόσο ο κ. Οικονόμου (καθώς δεν αφιερώνει τον απαιτούμενο χρόνο, λόγω των καθηκόντων του Ως αντιδήμαρχο Τρικκαίων), όσο και ο κ. Διαμαντόπουλος και να δημιουργηθεί μια προσωρινή διοίκηση, η οποία σε σύντομο χρονικό διάστημα να  οδηγήσει σε εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέας διοίκησης το Εργατικό Κέντρο Τρικάλων.