Σε κλίμα χαράς και αισιοδοξίας η κοπή πίτας της 1ης ΤΟΜΥ Τρικάλων

Παρουσία της διεύθυνσης, του ιατρικού, νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής η κοπή πίτας της 1ης ΤΟΜΥ Τρικάλων, στις εγκαταστάσεις της στο κτίριο του ΕΦΚΑ (πρώην ΙΚΑ).

Η πολύ καλή έως τώρα πορεία της μονάδας, σε συνδυασμό με την διάθεση όλων των υπηρετούντων σ’ αυτή για προσφορά στο συνάνθρωπο και για την παροχή των καλύτερων ιατρικών υπηρεσιών, δημιούργησαν ένα κλίμα χαράς και αισιοδοξίας στην εκδήλωσης κοπής της πίτας, την οποία ευλόγησαν ο Αρχιμανδρίτης πατήρ Παρθένιος και πρωτοπρεσβύτερος πατήρ Βασίλειος Μπραζιώτης.

Από την πλευρά της η συντονίστρια της 1ης ΤΟΜΥ Τρικάλων Δήμητρα Νάτσινα στην σύντομη ομιλία της επεσήμανε το πολύ καλό κλίμα που επικρατεί στη μονάδα και την πολύ καλή δουλειά που γίνεται σε όλα τα επίπεδα με την πολύ καλή εξυπηρέτηση των ασθενών, τονίζοντας πως «Η ομάδα που αγαπάει αυτό που κάνει μπορεί να φτάσει ψηλά».

Τη ζεστή εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Τρικκαίων Γεωργία Κοτρώνη-Μπαλοδήμου και ο Προϊστάμενος της Πρόνοιας του Δήμου Τρικκαίων Κώστας Μπέλλος.