Σε Ευρωπαϊκούς αγώνες οι πρωταθλήτριες του Αθλητικού Συλλόγου Τρικάλων “ Εύαθλοι”

Οι Τρικαλινές αθλήτριες των ” Ευάθλων”, Ευαγγελία Βενέτη – Σεμίνα Κουβελέτσου ταξιδεύουν στην Βουδαπέστη της Ουγγαρίας στις 10-11 Δεκέμβρη προκειμένου να συμμετέχουν σε European Cheer League!

Οι συγκεκριμένοι αγώνες εντάσσονται στη προσπάθεια που κάνει η Τρικαλινή ομάδα για πρόκριση στο επόμενο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Cheerleading 2023 που θα πραγματοποιηθεί στη Βερόνα της Ιταλίας

Να επισημάνουμε ότι οι αθλήτριες του Αθλητικού Συλλόγου Τρικάλων “Εύαθλοι” αγωνίστηκαν  στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Cheerleading 2022 που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα και τις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Σταδίου από την 1η έως την 3η Ιουλίου , εκπροσωπώντας την Ελλάδα στην κατηγορία  Double Cheer Hip Hop Senior  και ανέβηκαν  στο βάθρο αφού κατακτήσαν το Ασημένιο μετάλλιο σε αυτή την τεράστια αθλητική διοργάνωση .

Στόχος της όλης προσπάθειας είναι η ομάδα των Ευάθλων να βρεθεί ξανά στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Cheerleading του 2023 και να φέρουν το Χρυσό μετάλλιο στην χώρα μας ,στόχος εφικτός αν αναλογιστούμε ότι αυτή τι στιγμή προηγούνται στη βαθμολογία – κατάταξη της κατηγορίας τους !

Την αποστολή θα συνοδεύσει ο Πρόεδρος του συλλόγου κ. Σούλιος Σταύρος

Θερμές ευχαριστίες στους χορηγούς της ομάδας – ΠΕΤΣΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΙ ΥΙΟΣ Ο.Ε. – ΣΑΛΤΑΠΙΔΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ – GRANELLO για την πολύτιμη στήριξη τους !

Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στις Τρικαλινές αθλήτριες !!