Σε εορταστικούς ρυθμούς Χριστουγέννων έχουν μπει τα Τρίκαλα

Μπορεί ακόμα το lockdown να είναι σε ισχύ, ωστόσο βρισκόμαστε λίγες μέρες πριν από τα Χριστούγεννα και φυσικό είναι να έχει δημιουργηθεί ένα κλίμα γιορτινό στην πόλη, με τον κόσμο να σπεύδει σιγά σιγά να κάνει τις αγορές του για το εορταστικό τραπέζι, αλλά και να ψωνίζει κάποια δώρα για τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Το πρωί της Δευτέρας, όπως κατέγραψε το trikalaIN.gr, επικράτησε αρκετή κίνηση στην πόλη, με τις τράπεζες και τις δημόσιες υπηρεσίες να δέχονται αρκετό κόσμο, όπως επίσης και την λαϊκή αγορά.

Αρκετοί ήταν επίσης και οι Τρικαλινοί καταναλωτές που επισκέφτηκαν τα καταστήματα του λιανεμπορίου, κατά την πρώτη μέρα της επαναλειτουργίας τους, κάνοντας μια πρώτη έρευνα αγοράς ή ψωνίζοντας κάποια προϊόντα με την μέθοδο του ClickAway.

Αυξημένη ήταν η κίνηση και στους δρόμους από αυτοκίνητα, όπου σε ορισμένα σημεία μάλιστα σημειωθήκαν και αρκετά μποτιλιαρίσματα.

Είναι γεγονός πως στις γιορτές ο Έλληνας δύσκολα κρατιέται μέσα, θέλει να βγει να ψωνίσει και να ζήσει, έστω κι έτσι όπως το ζούμε φέτος, το εορταστικό κλίμα των ημερών!