Σε εμπορικό κατάστημα ένδυσης και υπόδησης μετατρέπεται διατηρητέο κτήριο στα Τρίκαλα

Μεγάλη επιτυχία για το μεσιτικό γραφείο BOUGLA REAL ESTATE AND MORE. Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalaIN.gr, αλλάζει σήμερα και επισήμως η ιδιοκτησία ενός από τα μεγαλύτερα, εμβληματικά και δυσκολότερα στην διαχείριση τους ακίνητα, στην κτηματαγορά των Τρικάλων. Πρόκειται για το διατηρητέο της πρώην Εμπορικής Τράπεζας στην παλιά αγορά της πόλης. Την υπόθεση διαχειρίστηκαν από κοινού η εταιρία διαχείρισης ακινήτων CERVED από την πλευρά την ιδιοκτήτριας εταιρείας και η κα Βίκυ Μπούγλα από την πλευρά της αγοράστριας εταιρείας. Μαθαίνουμε πως οι εργασίες διαμόρφωσης θα ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο και το κτήριο θα μετατραπεί σε εμπορικό κατάστημα ειδών ένδυσης και υπόδησης για όλη την οικογένεια.

Υποψιαζόμαστε πως θα μετατραπεί στο στολίδι του OPEN MALL που ετοιμάζει ο Δήμος Τρικκαίων σύμφωνα με τα σχέδια ανάπλασης για την περιοχή. Ευχόμαστε καλές δουλειές στους νέους ιδιοκτήτες και πάντα επιτυχίες στην δραστήρια κα Μπούγλα. Η Βίκυ Μπούγλα δραστηριοποιείται 16 χρόνια στον χώρο της κτηματαγοράς, με σημαντικές επιτυχίες στο ενεργητικό της. Πάντα αφοσιωμένη στο αντικείμενό της, με συνεχώς ανανεωμένες συνεργασίες με μεγάλα γραφεία της χώρας και του εξωτερικού. Η ίδια αν και από καιρό έχει τελειώσει με τις σπουδές της στην Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών, καθώς και το μεταπτυχιακό της στο Real Estate, έχει και την ιδιότητα του Εκτιμητή ακινήτων. Είναι μέλος του Συλλόγου Εκτιμητών Ελλάδος και του Ελληνικού Ινστιτούτου Εκτιμητικής, κάτι που της δίνει το έναυσμα και την δυνατότητα για συνεχή επιμόρφωση και ενημέρωση σε όλα τα θέματα που αφορούν την κτηματαγορά.

Το γραφείο της κας Μπούγλα βρίσκεται στην διεύθυνση Ελ. Βενιζέλου (ισόγειο) & Ζάππα στα Τρίκαλα. Τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι τα 2431 772913 | 6974760381 και το e-mail επικοινωνίας info@bougla.gr. Περισσότερες πληροφορίες για τις υπηρεσίες του γραφείου και τα ακίνητα που διαχειρίζεται μπορείτε να βρείτε στο πάντα ενημερωμένο site της επιχείρησης www.bougla.gr καθώς και στα Social media.