Σε δυσθεώρητα ύψη οι περιουσίες των πολιτικών προκαλούν το κοινό αίσθημα

Δόθηκαν στη δημοσιότητα τα «Πόθεν έσχες» των πολιτικών προσώπων στα Τρίκαλα, όπως άλλωστε συνέβη με τους πολιτικούς όλης της επικράτειας.

Εκείνο που έχει σημασία να τονίσουμε βλέποντας τα περιουσιακά στοιχεία Υπουργών, Βουλευτών, Δημάρχων κλπ., βγαίνει αβίαστα το συμπέρασμα πως κανένας τους δεν ανήκει στη λεγόμενη «μεσαία τάξη» ή και παρακάτω. Όλοι τους είναι, αν όχι πλούσιοι, τουλάχιστον εξασφαλισμένοι γι΄αυτούς και τις επόμενες γενιές. Όλοι μα όλοι, έχουν και τις καταθέσεις τους στις τράπεζες (ενίοτε και βαρβάτες),  διαθέτουν τις μετοχές τους και τα ομόλογα τους, έχουν τα πολλά ακίνητα και τα αυτοκίνητα τους, έχουν σκάφη, έχουν οικόπεδα, έχουν, έχουν, έχουν….και τι δεν έχουν!

Όλα αυτά αν μη τι άλλο αποτελούν πρόκληση για τον μικρομεσαίο Έλληνα, τον μεροκαματιάρη, τον άνεργο και χαμηλοσυνταξιούχο που δεν έχουν δουλειά ή στην καλύτερη παλεύουν με ένα ξερό μισθό ή σύνταξη να τα φέρουν βόλτα και να βγάλουν το μήνα, να πληρώσουν ενοίκια, να πληρώσουν το κράτος, να σπουδάσουν παιδιά, να φάνε, να πάρουν τα φάρμακα τους κοκ.

Δεν είδαμε κανένα πολιτικό να παλεύει για όλα αυτά, αφού για όλους αυτούς αυτά είναι όχι μόνο αυτονόητα, μα και ξεπερασμένα πολλές φορές. Έχουν περάσει σε άλλο level αυτοί…

Ο κόσμος τα βλέπει όλα αυτά, συγκρίνει την δική του ζωή με αυτή των πολιτικών, γι΄αυτό και έχει φτάσει στο σημείο να απεχθάνεται την πολιτική και τους πολιτικούς!