Σε Δευτεροβάθμια και Πυροσβεστική ο Τσικρικάς

Επίσκεψη στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης πραγματοποίησε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Λευτέρης Τσικρικάς. Ο ίδιος ως εκπαιδευτικός ενημερώθηκε από τους υπαλλήλους για την διαδικασία επικαιροποίησης των φακέλων των εκπαιδευτικών, ενώ είχε συνάντηση με τον Διευθυντή κ. Καπανιάρη, όπου ενημερώθηκε για την προετοιμασία των πανελλαδικών εξετάσεων και σειρά άλλων θεμάτων. Ο Λευτέρης Τσικρικάς δεσμεύτηκε για πρόσληψη εκπαιδευτικών από τον Σεπτέμβριο κιόλας αλλά και για την κατάργηση της ελάχιστης βάσης εισαγωγής από το τρέχον έτος, το οποίο απασχολεί χιλιάδες μαθητές.

Στη συνέχεια ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφθηκε την Πυροσβεστική Υπηρεσία Τρικάλων, όπου συνομίλησε για αρκετή ώρα με τον Διοικητή, τον Υποδιοικητή και τους πυροσβέστες της υπηρεσίας. Ο Τσικρικάς άκουσε όλα τα αιτήματα και τις ανάγκες τους και συγκεκριμένα συζήτησαν για:
  • Την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού, για τη στελέχωση των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών της Π.Ε Τρικάλων.
  • Την αναβάθμιση σε Σταθμό Β΄ Τάξης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Τρικάλων.
  • Την ανανέωση του Πυροσβεστικού στόλου με νέα οχήματα.
  • Την ενίσχυση του υλικοτεχνικού εξοπλισμού.
  • Την επισκευή του μοναδικού κλιμακοφόρου του νομού Τρικάλων.
  • Την εκπαίδευση των πυροσβεστών με κάλυψη των δαπανών από το κράτος.
Ο Τσικρικάς έχει ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας με όλες τις υπηρεσίες και δείχνει πως η ενασχόλησή του δεν εξαντλείται στην προεκλογική περίοδο. Αυτό περνάει στην κοινωνία και ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ θεωρείται από τα δυνατά χαρτιά του νομού μας.