Σακκάς στο Δ.Σ.: Η Global Water Partnership Mediterranean αναλαμβάνει το αντιπλημμυρικό έργο της Μπάρας

Μια ιδιαίτερα ευχάριστη είδηση αποκάλυψε ο Δήμαρχος Τρικκαίων Νίκος Σακκάς, κατά την χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Όπως τόνισε ο ίδιος στην ομιλία του, η Επικεφαλής Εταιρικών Σχέσεων και Βιωσιμότητας της Coca-Cola Hellas και συμπολίτισσά μας, κα Εύα Χιώτη, ήρθε σε επαφή με το δήμαρχο Τρικκαίων Νίκο Σακκά, τον οποίο ενημέρωσε για την πρόθεση της εταιρείας να προχωρήσει σε δωρεά, για την υλοποίηση τεχνικού έργου με στόχο την αντιπλημμυρική θωράκιση του δήμου. Το αντιπλημμυρικό έργο στη Μπάρα, συνολικού προϋπολογισμού 500.000 ευρώ, θα υλοποιηθεί από τo Global Water Partnership Mediterranean, με τη χρηματοδότηση του Ιδρύματος της Coca-Cola και την υποστήριξη της Coca-Cola στην Ελλάδα.

 Ο σχεδιασμός γίνεται με μεγάλη λεπτομέρεια και πολύ εξειδικευμένους επιστήμονες, εμείς θα έχουμε την επιστασία. Είναι εξαιρετική πρωτοβουλία και μακάρι να υπάρχουν κι άλλες τέτοιες ενέργειες.

Το δημοτικό συμβούλιο ενέκρινε κατά πλειοψηφία τη δωρεά, και μόλις περάσει και από το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΤ θα ξεκινήσει το έργο.