Σάκης-Σιμορέλης: Φύγε εσύ, έλα εσύ…

Καταιγιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ, ενόψει των επικείμενων εθνικών εκλογών, που πολλοί διατείνονται ότι θα γίνουν σίγουρα μέσα στους πρώτους μήνες της επόμενης χρονιάς.

Στο τοπικό ψηφοδέλτιο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης οι διεργασίες και οι συμφωνίες, φανερές και υπόγειες, καλά κρατούν, αφού η ειλημμένη απόφαση του μοναδικού Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στα Τρίκαλα Σάκη Παπαδόπουλου να μην είναι εν νέου υποψήφιος, ανοίγει την «όρεξη» σε πολλούς επίδοξους «μνηστήρες» να διεκδικήσουν και να πάρουν με το μέρος τους τα «ορφανά» του Σάκη.

Ένας από αυτούς είναι και ο πρώην Βουλευτής Τρικάλων Χρήστος Σιμορέλης, ο οποίος έχει αρχίζει ήδη να ετοιμάζεται πυρετωδώς για τις εκλογές, ξεκινώντας άτυπα περιοδείες στα χωριά μια συναντήσεις με τους πολίτες.

Η πολιτική δυστυχώς είναι αδυσώπητη και ισχύει ξεκάθαρα ο όρος «η ζωή μου, ο θάνατός σου» όσο κοντά και αν είσαι, όσο φίλος και αν αισθάνεσαι με κάποιον. Και σίγουρα μιας και ο γιατρός δεν κατεβαίνει, ο φαρμακοποιός θα σκέφτεται το «φύγε εσύ, να ΄ρθω (ξανά) εγώ». Άδικο έχει;