Σάκης Παπαδόπουλος : Με συγκίνησαν αυτά που λέει ο Χρήστος Λάππας

Τη γνώμη του για την τοποθέτηση του Χρήστου Λάππα και τις κινήσεις του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ ανέπτυξε και ο βουλευτής Σάκης Παπαδόπουλος μιλώντας στη Λέσχη 97,6:

« Με συγκίνησαν αυτά που λέει ο Χρήστος, γιατί από το συνδυασμό του ακούγονται και άλλες σκέψεις. Γι αυτό νομίζω ότι η παρέμβαση του Χρήστου στα αυτοδιοικητικά πράγματα είναι πολύ ώριμη. Στη νέα εποχή θα συνεννοηθούμε μόνο όσοι μπορούμε να συνεννοηθούμε.

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει ακόμα δική του αυτοδιοικητική ομάδα, έχει δημιουργηθεί όμως το ‘Μένουμε Τρίκαλα’. Είναι μια παρέμβαση η οποία αναπτύχθηκε και είπε ορισμένα ενδιαφέροντα πράγματα. Ας δοκιμάσει λοιπόν την απήχηση της στην κοινωνία, τον τρόπο με τον οποίο θα παρέμβει στα αυτοδιοικητικά πράγματα χωρίς να έχει την κομματική ομπρέλα.

Εμείς θέλουμε να κάνουμε μια παρέμβαση στα αυτοδιοικητικά πράγματα που να είναι πολύ καλύτερη από αυτή που έκανε ο κ. Παπαστεργίου και η ομάδα του. Μπορεί να είναι καλός Δήμαρχος, αλλά δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να βρούμε και καλύτερο. Το 2014 είχαμε άλλες επιλογές εκείνη την περίοδο, και στον β’ γύρο που αναμετρήθηκε Λάππας με Παπαστεργίου κανείς δεν ξέρει εμείς τι κάναμε και δεν μπορώ να απαντήσω για ανάγκες του μέλλοντος με όρους του παρελθόντος.»