Σάκης Παπαδόπουλος: Ειλημμένη η απόφαση μου να μην είμαι εκ νέου υποψήφιος

Την οριστική του απόφαση να μην είναι υποψήφιος στις επόμενες εθνικές εκλογές, όποτε κι αυτές γίνουν,  επανέλαβε κατηγορηματικά στον Δημήτρη Παδιό ο Βουλευτής Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ Σάκης Παπαδόπουλος, κατά την διάρκεια συνέντευξης του το πρωί του Σαββάτου στην ενημερωτική εκπομπή ΡΑΔΙΟ ΖΥΓΟΣτάθμιση, στον FM 100 Ράδιο Ζυγός.

«Ο καθένας μας πρέπει να ξέρει καλά πότε κλείνει ο κύκλος. Για μένα αυτός ο κύκλος κλείνει με την λήξη της παρούσας θητείας. Υπηρέτησα τους πολίτες των Τρικάλων για δύο τετραετίες, μια ως κυβερνητικός Βουλευτής και μια τώρα στην αντιπολίτευση. Όταν έρθει η ώρα να αποχωρήσω, δεν σημαίνει ότι θα πάψω να ασχολούμαι με τα προβλήματα του τόπου, θα είμαι πάντα ένας ενεργός πολίτης», δήλωσε με έμφαση ο Σάκης Παπαδόπουλος.

Αναφορικά με τις τελευταίες εξελίξεις στο κόμμα του, ο Τρικαλινός Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι ο διαγραμμένος από την Κεντρική επιτροπή Σταύρος Κοντονής με απόφαση του Αλέξη Τσίπρα, εξέφρασε την προσωπική του άποψη μέσα σε ένα βαθιά δημοκρατικό κόμμα, άποψη φυσικά με την οποία ο ίδιος διαφωνεί. Για τον Κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο και πρώην Υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο, ο Σάκης Παπαδόπουλος υπογράμμισε πως δεν είναι κατακριτέο να έχει ηγετικές φιλοδοξίες, ενώ δεν έκρυψε και την στενή φιλική και πολιτική σχέση που διατηρεί μαζί του.

Για την καταδικαστική απόφαση του δικαστηρίου στα μέλη της Χρυσής Αυγής και την επίσημη κήρυξη της ως εγκληματική οργάνωση, ο Σάκης Παπαδόπουλος δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την απόφαση, που θέτει για πάντα στο περιθώριο τέτοιου είδους ακροδεξιά μορφώματα, που ο μόνος τους στόχος είναι η εχθρική διάθεση και συμπεριφορά απέναντι σε κάθε διαφορετικό από τις ακραίες θέσεις τους και κατά συνέπεια η κατάλυση κάθε δημοκρατικού θεσμού του κράτους και της κοινωνίας.