Σάκης Παπαδόπουλος: Μπορεί να δήλωσε πως δεν ξανακατεβαίνει, αλλά δεν τα παρατάει…

Πανταχού παρών, αεικίνητος και κοντά στις ανάγκες των σεισμοπαθών του Δήμου Φαρκαδόνας, βρίσκεται συνεχώς αυτό το διάστημα ο Βουλευτής Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ Σάκης Παπαδόπουλος.

Μαζί με το κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ ο Σάκης έχει επισκεφθεί κατ΄επανάληψη το Ζάρκο, το Διάσελο, την Παναγίτσα, την Πηνειάδα και τα γύρω χωριά, για να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι την έκταση των ζημιών που έχουν υποστεί τα κτήρια της εποχής, αλλά και να συνδράμει όπου και όπως μπορεί στις μεγάλες ανάγκες των κατοίκων, που είδαν από την μια μέρα στην άλλη να χάνουν τις περιουσίες τους.

Παρά το γεγονός ότι ο Σάκης Παπαδόπουλος δήλωνε σε ανύποπτο χρόνο ότι δεν προτίθεται να είναι εκ νέου υποψήφιος στις επόμενες εκλογές, ούτε στην κεντρική πολιτική σκηνή αλλά ούτε και στην αυτοδιοίκηση, εξακολουθεί να δρα και να συμπεριφέρεται μάλλον σαν να πρόκειται για το αντίθετο.

Μέχρι τώρα και όσο καιρό είναι Βουλευτής ο Σάκης Παπαδόπουλος, αν τον χαρακτηρίζει κάτι είναι σίγουρα η συνέπεια λόγων και πράξεων και αυτό πρέπει να του το πιστώσουμε. Επειδή όμως τα πράγματα στην πολιτική είναι τόσο ρευστά όσο τίποτα άλλο, ας κρατήσουμε εμείς μικρό καλάθι και ας διαψευστούμε στο τέλος. Έτσι κι αλλιώς στην πολιτική τα έχουμε δει όλα!