Σάκης Αρναούτογλου: Άνοδος θερμοκρασίας, αλλά καταιγίδες από την Παρασκευή

 

Με λίγες νεφώσεις ξεκινά η Τρίτη σε συγκεκριμένες περιοχές. Ειδικότερα, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου στη νότια Χαλκιδική, στην αν. Θεσσαλία και την Εύβοια, αλλά και στην Αττική θα έχουμε σύννεφα το πρωί.

Από το μεσημέρι και μετά θα επικρατήσει παντού ηλιοφάνεια και το βράδυ θα έχουμε ξαστεριά. Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο βοριάδες εντάσεως 6-7 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο θα έχουμε ανατολικά άνεμο με ριπές έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία το μεσημέρι θα φτάσει τους 23 βαθμούς στα κεντρικά ηπειρωτικά.

Στο Ιόνιο θα φτάσει τους 26 βαθμούς και στο Αιγαίο στους 21 βαθμούς.

Στην Αττική θα έχουμε συννεφιά το πρωί, αλλά από το μεσημέρι και μετά μόνο ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία από 15 έως 24 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη ήλιο από το πρωί με την θερμοκρασία από 11 έως 22 βαθμούς.

Την Τετάρτη θα έχουμε ηλιοφάνεια κατά τη διάρκεια της ημέρα και οι άνεμοι θα στραφούν σε ΒΔ. Η θερμοκρασία στους 26 βαθμούς.

Την Πέμπτη λίγες συννεφιές στη βόρεια Ελλάδα, αλλά χωρίς κάτι το ιδιαίτερο. Η θερμοκρασία στους 27 βαθμούς.

Την Παρασκευή αλλάζει ο καιρός από το μεσημέρι με συννεφιές στα κεντρικά και βόρεια. Βροχές θα έχουμε στο βόρειο Ιόνιο και οι άνεμοι γυρνάνε σε δυτικούς. Η θερμοκρασία στους 26 βαθμούς.

Το Σάββατο από τα δυτικά προς τα ανατολικά θα έχουμε επιδείνωση του καιρού και με καταιγίδες. Η θερμοκρασία στους 24 βαθμούς, πέφτει περισσότερο στα δυτικά και βόρεια.

Πάντως έως και τις 9/11 η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε φυσιολογικά επίπεδα.

Αναλυτικά το δελτίο καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου