Σ. Μπλέτσας: Οι στόχοι είναι για να επιτυγχάνονται και οι επιτυχίες για να γιορτάζονται

Στο πάρτι της γνωστής εταιρείας ακινήτων DIMAND, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο ξενοδοχείο «The Albion» στο Νέο Ψυχικό, παραβρέθηκε ο Τρικαλινός αρχιτέκτων και συνεργάτης της εταιρείας Σωτήρης Μπλέτσας.

Η συνεργασία του Σωτήρη Μπλέτσα με την εταιρεία DIMAND χρονολογείται από το 2006 και μαζί έχουν κατασκευάσει σειρά έργων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και υπόλοιπη Ελλάδα, όπως σούπερ μαρκετς, κτήρια γραφείων μεγάλων εταιρειών, βίλες κλπ.

Ο Σωτήρης Μπλέτσας, ο οποίος παραβρέθηκε με την συνεργάτιδα του Μαρία Σκουλίκα, κατά την διάρκεια της εκδήλωσης είχε σειρά συναντήσεων με τον ιδιοκτήτη της εταιρείας Δημήτρη Ανδριόπουλο και την σύντροφο του γνωστή αθλήτρια Νίκη Ξάνθου, όπως επίσης και με τον επικεφαλής δικηγόρο του ομίλου Μιχάλη Αναστασόπουλο, αλλά και πολλά ακόμη στελέχη.

Όπως δήλωσε ο ίδιος ο Μπλέτσας εμφανώς χαρούμενος από την επιτυχημένη συνεργασία με την εταιρεία DIMAND και εν μέσω του εορταστικού κλίματος της εκδήλωσης, οι στόχοι είναι για να επιτυγχάνονται και οι επιτυχίες για να γιορτάζονται.